Ronaldu pārved savas automašīnas – karjera “Juventus” ir beigusies?

Pirmdien sociālajos tīklos parādījās ziņas, ka visas Krištianu Ronaldu piederošās automašīnas ir aizvestas prom no viņa dzīvesvietas Turīnā, kas uzreiz vedina uz spekulācijām par to, kur slavenais futbolists turpinās karjeru.

Kā redzams uzņemtajā video, tad vairākas ekskluzīvas automašīnas tiek ievestas iekšā piekabē. Kopumā septiņi spēkrati tikuši aizvesti projām no Turīnas, bet pakalpojumu nodrošināja pārvadājumu kompānija, kas atrodas Lisabonā. Viss esot noticis naktī, līdzīgi kā tad, kad Ronaldu pievienojies “Juventus”.

Portugālis ar “Juventus” 2018. gada vasarā parakstīja četru gadu līgumu, kas nozīmē, ka tikai nākamajā vasarā viņš oficiāli kļūs par brīvo aģentu. Neskatoties uz to, jau ir izskanējušas dažādas runas, ka Ronaldu komandu varētu atstāt šajā starpsezonā.

Ņemot vērā, ka automašīnu pārvešanu nodrošināja Portugāles uzņēmums, pastiprinājās baumas, ka Ronaldu varētu atgriezties “Sporting” komandā, ko jaunības gados viņš pārstāvēja. Horhe Mendess, futbolista aģents, noliedza, ka Ronaldu atgriezīsies Portugālē. “Viņš ir lepns par titulu, ko izcīnīja ar “Sporting”, taču savu nākotni nesaista ar šo komandu,” sacīja Mendess.

Visticamākais, ka pats futbolists nav izlēmis, ko darīs turpmāk, taču varbūt arī par to daudz nedomā, ņemot vērā, ka līgums ir vēl spēkā uz gadu. Kā iztiekušies pietuvināti cilvēki Ronaldu, viņš vienmēr pirms brīvdienām pārved savas automašīnas, līdz ar to tas neesot saistīts ar komandas maiņu.

Šī sezona gan “Juventus” nav tā labākā, jo UEFA Čempionu līgā komanda izstājās astotdaļfinālā, pirmo reizi desmit sezonu laikā nav izcīnīts A sērijas tituls, bet vēl kārtu pirms sezonas beigām Juve atrodas 5. vietā, kas nozīmētu spēlēšanu Eiropas līgā, tiesa, tuvākās konkurentes atrodas punkta attālumā.

sportapils