Uzvalks vai treniņbikses? Cilvēki kritizē Tuhela izvēli FA finālā

Sestdien Anglijas FA kausa finālā tikās Londonas “Chelsea” un Lesteras “City”. Ar rezultātu 1:0 kausu izcīnīja “City”, bet lielu cilvēku uzmanību pievērsa Londonas komandas galvenā trenera Tomasa Tuhela ģērbšanās stils – uz finālu viņš ieradās treniņtērpā.

Laukuma malā “Chelsea” galvenais vadonis bija redzams treniņtērpā nevis uzvalkā, kas izsauca negatīvas emocijas. “Neuzskatu, ka tas ir izpratnes trūkums,” sacīja bijušais Mančestras “United” uzbrucējs Endijs Kouls. “Nav šaubu, ka viņš iepriekš ir skatījies FA kausa finālu.”

Vēl kritiskāk izteicās “Arsenal” leģenda Perijs Grouvss: “Es centos pieļaut iespēju, ka viņš kļūdījās, taču tas ir vienkārši respekta trūkums.” Sporta reportieris Ade Oladipo arī bija šokēts, sakot, ka “treniņtērps? Nu nē, tev ir jāvelk uzvalks, visi uzņem fotogrāfijas”. Tāpat žurnālists pieminēja, ka ar šādu rīcību Tuhels izrādījis necieņu turnīram.

Kouls divas reizes “United” sastāvā spēlēja FA kausa finālā. “Es tam piegāju klāt nopietni. Kad mēs spēlējām finālā, es nevarēju sagaidīt, kad varēšu uzvilkt uzvalku. Es domāju kā bērns, skatoties TV.”

Lai gan cepiens bija radies, futbola līdzjutēju vidū Tuhela izvēle ierasties treniņtērpā neizraisīja nekādu ažiotāžu. Kāds fans atrada fotogrāfiju no pagājušā gada fināla, kurā gan “Arsenal”, gan “Chelsea” galvenie treneri arī nebija uzvalkos.

sportapils