Modīgākā komanda Eiropā? Par jauno “Napoli” sponsoru varētu kļūt “Armani”

Itālijas futbola komanda “Napoli”, kas vēl cīnās par iekļūšanu UEFA Čempionu līgas turnīrā nākamajā sezonā, jau tuvākajā laikā varētu tikt uzskatīta par stilīgāko komandu visā valstī, ja ne pat Eiropā, jo itāļu prese ziņo, ka par komandas jauno sponsoru varētu kļūt “Giorgio Armani”.

Pašlaik “Napoli” kreklu sponsors ir “Kappa”, taču sadarbība noslēgsies līdz ar šīs sezonas beigām. Pēdējā laikā par iespējamo Neapoles sadarbības partneri tika minēti vairāki uzņēmumi, bet, atsaucoties uz vietējiem medijiem, par galveno favorīti kļuvusi “Armani”.

Starp abām pusēm ne tikai risinoties sarunas, bet situācija esot ļoti labvēlīga, lai tiktu panākta vienošanās. Tiek uzskatīts, ka “Napoli” esot gatava parakstīt īstermiņa līgumu uz vienu sezonu un tad sākt ražot jaunos spēļu kreklus.

Lai gan nekādas konkrētas detaļas par potenciālo formu izskatu nav zināmas, grafiskais dizaineris Manuels Guardasols izveidojis konceptu par jauno dizainu, par pamatu ņemot pašlaik pieejamos komandas produktus.

Tikai mēnesi atpakaļ “Napoli” mačā pret Milānas “Inter” laukumā devās īpašās formās, par kurām parūpējās Marselo Burlons, kurš ir viens no modes uzņēmuma “New Guards Group” īpašniekiem. Pašreizējais sadarbības partneris “Kappa” formas raksturoja šādi: “Svētku kolekcija tika izveidota, lai varētu caur Burlona redzējumu nodot vēsturi, tradīcijas un starptautiskumu, kas piemīt Neapoles pilsētai.”

Pirms pēdējās Itālijas A sērijas kārtas “Napoli” ieņem 4. vietu ar 76 punktiem, tiesa, vieta Čempionu līgā nav vēl garantēta. “Atalanta”, kas atrodas 2. vietā, ir 78 punkti, “AC Milan” kontā ir 76 punkti, bet Turīnas “Juventus”, kas ieņem 5. pozīciju, rēķinā ir 75 punkti.

sportapils