“Chelsea” sūdzas Premjerlīgas vadībai par problēmu, kurā iekļauts saldējums

Londonas “Chelsea” svētdien aizvadīja ļoti svarīgu spēli Anglijas Premjerlīgā, taču gatavošanās duelim pret “Aston Villa” mazliet ieilga, jo pretinieku stadionā Londonas komanda uzreiz netika ielaista. Stadiona pārvaldītāji tā vietā, lai ielaistu “Chelsea” autobusu iekšā, mielojās ar saldējumu.

Pirms pēdējās kārtas “Chelsea” vēl nebija garantējusi vietu UEFA Čempionu līgā, tāpēc pret “Aston Villa” bija jāspēlē uz simts procentiem. Cenšoties iebraukt “Villa Park” stadiona teritorijā, Londonas komanda sākotnēji netika ielaista un bija jāuzgaida, jo stadiona pārvaldītājiem bija citas rūpes – jāapēd saldējums. Tiek ziņots, ka stadiona darbinieki esot baudījuši saldējumu ar aveņu mērci un skatījušies uz Londonas komandas galveno treneri Tomasu Tuhelu, nevis atbrīvojuši ceļu uz stāvvietu.

Lai gan problēma ātri tika atrisināta, “Chelsea” nekavējoties iesniedza sūdzību Premjerlīgas vadībai un vēlējās, lai spēle sāktos vēlāk, jo šī notikuma dēļ komanda ilgāk gatavojās mačam un vēlāk uzkāpa uz laukuma. Premjerlīgas vadība noraidīja “Chelsea” sūdzību, kā rezultātā spēle sākās tai paredzētajā laikā.

Iespējams, ka nelielais incidents izsita spēlētājus no ritma, jo “Chelsea” piedzīvoja zaudējumu ar 1:2, tādējādi apdraudot savas izredzes palikt labāko četriniekā. Lielu paldies komandai ir jāsaka “Tottenham”, kas divreiz atspēlējās un pieveica “Leicester City” ar 4:2, tādējādi ļaujot “Chelsea” finišēt 4. vietā, tikai par punktu apsteidzot Lesteru.

Pēc spēles Tuhels “saldējuma lietu” neminēja kā neveiksmes cēloni. “Mēs esam veiksmīgi, ka “Tottenham” izdarīja darbu mūsu vietā. Ieradāmies uz spēli, lai uzvarētu un kliedētu jebkādas šaubas, bet tas neizdevās.” Sestdien “Chelsea” spēlēs Čempionu līgas finālā pret Mančestras “City”, un Tuhels norādīja, ka šādi darboties laukumā nevarēs. “Mums vajag pievērst uzmanību dažām detaļām un spēlēt izcili sestdien, ja vēlamies pozitīvu iznākumu.”

Pagājušajā mēnesī “Chelsea” arī nonāca situācijā, ka stadionā iekļuva vēlāk nekā tas bija paredzēts. Pēc tam, kad kļuva zināms, ka Londonas komanda ir viena no Eiropas Superlīgas dibinātājām, fani ielenca “Stamford Bridge”, neļaujot komandas autobusam tikt iekšā. Spēle aizkavējās par 15 minūtēm, un “Chelsea” rādīja neizteiksmīgu sniegumu pret “Brighton”, nespējot tikt pie uzvaras – 0:0.

sportapils