Boksa cīņa starp Meivezeru un “Youtube” zvaigzni: “Atmosfēra bija tāda, ka Floids gatavotos lielai cīņai”

Jau 6. jūnijā Maiami notiks boksa cīņa starp slaveno Floidu Meivezeru un “Youtube” zvaigzni Loganu Polu. Lai gan Pola pieredzi boksā nevar salīdzināt ar Meivezera, 44 gadus vecais amerikānis cīņai gatavojas tā, kā pretī būtu kāds no pasaules labākajiem bokseriem.

Meivezera treniņu biedrs Deniss Daglins bija ļoti pārsteigts par bijušā boksera gatavošanos. “Es domāju, ka Floids ļoti negatīvi uztvēra cepures atņemšanu un tas tikai piešķīla vēl lielāku uguni viņa motivācijai.” Maija sākumā preses konferencē Logana brālis Džeiks Pols diskusijas laikā ar Meivezeru atņēma viņa cepuri, izraisot saķeršanos.

“Esmu ļoti pārsteigts par to, ko redzēju zālē. Floids ir viens no labākajiem pasaulē, taču nedomāju, ka viņš tā gatavosies cīņai. Viņi (brāļi Poli – aut.) ir nokaitinājuši Floidu. Tas, ko es šodien redzēju no viņa, ir ļoti iespaidīgi,” sacīja Daglins.

“Es biju domājis, ka viņš trenēsies visai vieglā režīmā, lai tikai uzturētu sevi formā, taču redzētais mani pārsteidza. Ienākot pusnaktī zālē, enerģija un atmosfēra bija tāda, ka Meivezers gatavotos patiešām lielai cīņai. Floids izskatījās lieliski, viņš bija gan uzvilcies, gan jautrs, gan stiprs.”

Noslēgumā Daglins teica šādi: “Floids iemācīs viņam (Loganam – aut.), ka bokss ir māksla. Nav nozīmes, vai tu esi garāks vai spēcīgāks, jo visu izšķirs boksa prasmes. Floidam ir viena no labākajām tehnikām šajā sportā. Viņam ir vajadzība pierādīt šim zēnam, ka boksā galvenās ir prasmes nevis pati sišanās.”

sportapils