Futbolists nesamaksā kompensāciju par pazudušo suni un tiek iesūdzēts tiesā

Pirms diviem gadiem Losandželosā zagļi ielauzās bijušā “Liverpool” uzbrucēja Daniela Staridža dzīvoklī, kā rezultātā tika nolaupīts spēlētāja suns “Lucci”. Staridžs uzsāka aktīvu meklēšanas kampaņu, piedāvājot suņa atradējam atlīdzību, taču izrādās, ka tā nav tikusi samaksāta.

“Kāds, lūdzu, palīdziet. Nozagts pagājušajā vakarā plkst. 23:30. Atlīdzība tiks samaksāta. Paldies par sadarbību,” 2019. gada jūlijā Staridžs ietvītoja savā “Twitter” profilā, lūdzot pēc palīdzības suņa atrašanā.

Lai motivētu cilvēkus, Staridžs piesolīja arī visai iespaidīgu atlīdzību. “Jebkuram, kurš atvedīs atpakaļ manu suni, iedošu 20 tūkstošus. Uzreiz. 20 tūkstošus vai 30 – vienalga. Atvediet suni atpakaļ uz šo adresi. Es izvākšos ārā rīt vai parīt. Es vēlos savu suni atpakaļ un maksāšu jebkādu summu, cenai nav nozīmes.”

Staridžs turpināja publicēt sociālajos tīklos bildes ar suni, kā arī izmantoja novērošanas kameras ierakstus. Nepagāja ilgs laiks, kad Fosters Vašingtons atbildēja uz Staridža ziņu, sakot, ka ir atradis suni. Staridžs un “Lucci” atkal satikās, taču viss nav atrisinājies līdz galam, jo Vašingtons iesūdzējis tiesā futbolistu.

Vašingtons apgalvo, ka Staridžs, kurš šajā sezonā nepārstāvēja nevienu futbola komandu, bet 2020. gadā spēlēja turku “Trabzonspor”, joprojām nav norēķinājies par suņa atrašanu. Kā vēsta “TMZ Sports”, 31 gadus vecais futbolists ir parādā nepilnus 40 tūkstošus ASV dolāru.

Suni Vašingtons esot atradis uz ielas. Izlasījis, ka Staridžs meklē suni un piedāvā atlīdzību, Vašingtons sazinājies ar futbolistu, tiesa, viņš saka, ka neesot saņēmis ne centu par palīdzību, tāpēc arī iesūdz tiesā Staridžu, lai viņš atbildētu par saviem solījumiem.

sportapils