Porziņģim 50 tūkstošu sods, 20 punkti un 2-0 vadība pret “Clippers”, IIHF nepatīk Latvijas varas vīru izdarības – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristaps Porziņģis šorīt guva 20 punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, trīs reizes atņēma bumbu, bloķēja divus metienus un nopelnīja četras piezīmes, kas kaldināja “Mavericks” uzvaru pār “Clippers” ar 127:121, tādējādi Dalasa pēc pirmajām divām spēlēm izbraukumā ir vadībā ar 2-0!

NBA pavēstīja, ka Porziņģim piešķirts 50 tūkstošu ASV dolāru lielu sods par COVID-19 noteikumu pārkāpumiem. Latvietis pēc pirmās sērijas spēles pret “Clippers” esot apmeklējis naktsklubu.

IIHF pavēstījusi, ka distancē sevi no darbībām, ko veikuši Rīgas mērs Mārtiņš Staķis un Latvijas Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kuri Rīgā Baltkrievijas karogu nomainīja pret Baltkrievijas vēsturisko karogu. Renē Fāzels arī lūdza Staķim uzlikt atpakaļ pašreizējo Baltkrievijas karogu vai noņemt IIHF karogus, kā rezultātā Staķis noņēma IIHF karogus.

Rīgas “Dinamo” oficiāli paziņoja, ka papildinājusi sastāvu ar 23 gadus veco Kārli Čuksti, kurš aizvadītajā sezonā uzspēlēja gan Latvijas čempionātā, gan AHL, gan ECHL.

“Riga” FC pārtraukusi sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Denisu Laktionovu, kurš tikai sezonas sestajā mačā oficiāli vadīja “Riga” futbolistus. Kopš tā laika komanda zaudēja gan RFS, gan “Valmiera” FC, kā arī nospēlēja 1:1 ar BFC “Daugavpils”.

Otrdien pasaules čempionātā hokejā ASV izlase pārspēja Kazahstānu ar 3:0, Dānija tikai pagarinājumā izcīnīja uzvaru pār Lielbritāniju (3:2), Somija svinēja 5:2 uzvaru pār Norvēģiju, bet Zviedrija sagrāva Šveici ar 7:0, kas piedzīvoja pirmo neveiksmi.

Francijas basketbola čempionāta spēlē Mārtiņam Meieram 17 punkti un divas atlēkušās bumbas.

sportapils