Necieņa? “United” spēlētāji uzreiz noņem medaļas

Vakar Polijas pilsētā Gdaņskā norisinājās UEFA Eiropas līgas fināls starp Spānijas komandu “Villarreal” un Anglijas Mančestras “United”. Pēc nospēlētām 90 minūtēm rezultātam esot 1:1, komandas aizcīnījās līdz pendelēm, kurās labāki bija “Villarreal” futbolisti. Apbalvošanas ceremonijā līdzjutējus ar rīcību pārsteidza “United” spēlētāji.

Gan “Villarreal”, gan “United” spēlētāji, kā arī tiesneši saņēma medaļas par dalību spēlē. Sarkano velnu pārstāvji ieguva sudraba medaļas, taču vairāki futbolisti, ieskaitot Bruno Fernandesu, Polu Pogbā, Viktoru Lindelofu, uzreiz pēc medaļu saņemšanas noņēma tās no kakla.

Saprotams, ka vilšanās ir liela un otrā vieta nav tas, uz ko “United” spēlētāji cerēja, taču drīz vien sociālajos tīklos vairāki līdzjutēji izteica savu sašutumu saistībā ar futbolistu rīcību nozudināt medaļas no citu acīm, jo to visu labi varēja redzēt televīzijas tiešraidē.

Viss sākās ar to, ka kāds līdzjutējs izteica patiku pret to, ko darīja “United” spēlētāji. “Es ceru, ka šie spēlētāji izmantos šīs sāpes par motivāciju nākamajai sezonai, patīkami redzēt, ka tiek noņemtas sudraba medaļas. Mēs esam “United”, otrā vieta nav pieļaujama.”

Uz šo tvītu sekoja neskaitāmas atbildes no cilvēkiem, kuri bija citādākās domās. “Necieņa noņemt medaļas. Tā nav sportisko principu ievērošana – negods klubam!” “Komandas jaunie spēlētāji ņem nost medaļas apbalvošanas ceremonijas laikā. Ego ir lielāki par viņu spējām, slikta attieksme,” sacīja kāds cits lietotājs.

Diskusijas turpināja norisināties “Twitter” platformā. Bija, protams, arī citi “United” līdzjutēji, kuri aizstāvēja savus elkus, sakot, ka nevienam komandai nevajadzētu tiekties pēc otrās vietas. Interesanti, ka arī Anglijas Premjerlīgas sezonu “United” noslēdza 2. vietā, piekāpjoties tikai un vienīgie citai Mančestras komandai “City”.

sportapils