Latvija skatītāju priekšā nespēj izcīnīt vietu ceturtdaļfinālā, Bertāns ārā vismaz uz mēnesi – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionāta pēdējā grupu turnīra spēlē, kas notika ar skatītājiem, derēja arī zaudējums papildlaikā pret Vāciju, taču pretinieki visai ātri guva divus vārtus, bet latvieši nespēja atspēlēties, beigās piedzīvojot neveiksmi ar 1:2 un neiekļūstot ceturtdaļfinālā. Rodrigo Ābols guva vienīgos vārtus Latvijas labā. Turnīru Latvija noslēdza 6. vietā B grupā.

Dāvis Bertāns NBA izslēgšanas spēļu pirmās kārtas ceturtajā spēlē savainoja ikra muskuli, un kļuvis zināms, ka laukumā latvietis nevarēs doties četras līdz sešas nedēļas, līdz ar to sezona Bertānam ir noslēgusies.

Zaudējumu “French Open” 1. kārtā piedzīvoja Anastasija Sevastova, kura zaudēja Dženiferai Breidijai ar 3:6, 3:6.

Zināmi visi pasaules čempionāta hokejā ceturtdaļfināla pāri – Krievijas Olimpiskās komitejas komanda spēlēs pret Kanādu, Šveice tiksies ar Vāciju, Čehijai mačs pret Somiju, bet Slovākijai duelis ar ASV.

Rihards Lomažs izvēlējies neturpināt sadarbību ar Vācijas Bundeslīgas komandu “Gottingen”, tādējādi kļūstot par brīvo aģentu, pavēstījis basketbolista aģents Artūrs Kalnītis. Bundeslīgā latvieša kontā vidēji gūti 16,6 punkti, 1,6 atlēkušās bumbas, 3,5 rezultatīvas piespēles un viena pārtverta bumba.

Spānijas basketbola līgas ceturtdaļfinālu ar uzvaru iesāka “Barcelona”, un Rolands Šmits nepilnās 16 minūtēs guva 11 punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Kaspars Mājenieks kļuvis par Igaunijas sieviešu basketbola izlases galveno treneri līdz 2025. gada Eiropas čempionāta cikla beigām. Tāpat viņa pārraudzībā būs jauniešu sistēmas attīstība.

Par Madrides “Real” galveno treneri kļuvis Karlo Ančeloti, kuram šī būs atgriešanās karaliskajā klubā. Iepriekš itāļu speciālists vadīja “Everton”.

sportapils