“Real” vasaru sāk ne tikai ar jaunu treneri, bet arī jaunām formām

Visai aktīva jūnija pirmā diena bija Madrides “Real”. Komanda paziņoja, ka par jauno galveno treneri kļuvis Karlo Ančeloti, tādējādi aizstājot Zinedinu Zidānu, kā arī prezentēja jaunās mājas spēļu formas, ar kurām dosies laukumā nākamajā sezonā.

Pirmo reizi kopš 2009. – 2010. gada sezonas “Real” neizcīnīja nevienu trofeju, kas noteikti kalpoja kā papildus motivācija jaunām spēļu formām. “Adidas” jaunākajā veikumā tika izmantota klasiskā “Real” baltā krāsa, taču tajā iekļauti arī zili un oranži akcenti.

Kā viens no dizaina iedvesmas avotiem bija Madrides pilsēta, tāpat arī fani, kas komandu atbalsta no dažādām pasaules malām. Mājas spēļu kreklā iekļauts spirāles dizains, kas simbolizē “Plaza de Cibeles” strūklaku, uz kuru fani dodas, lai atzīmētu “Real” uzvaras un titulus.

Zilās un oranžās krāsas izmantotas, lai ilustrētu to, ka Madride tiek uzskatīta par urbānu un kultūras vietu. Tāpat uz krekla redzamas slavenās “adidas” trīs svītras, kā arī galvenā atbalstītāja “Emirates” logotips krekla vidū.

“Madrides “Real” ir unikāla komanda ar unikālu vēsturi. Mēs vēlējāmies saglabāt dizainu pietiekami skaidru, bet tajā pašā laikā arī vienkāršu, lai atspoguļotu to, kas tiek sagaidīts no šīs komandas, un tās ir uzvaras,” sacīja “adidas” dizaineris Marko Omičoli.

Komanda vasaras pirmajā dienā pavēstīja arī par Karlo Ančeloti iecelšanu galvenā trenera amatā. Itāļu speciālists pie “Real” stūres jau bija laika periodā starp 2013. un 2015. gadu, vienā no sezonām triumfējot gan UEFA Čempionu līgā, gan Karaļa kausa izcīņā, gan UEFA Superkausā, gan FIFA Pasaules klubu kausā.

Lai gan izbraukuma spēļu krekls vēl nav oficiāli prezentēts, jau pavasarī parādījās ziņas par tā iespējamo dizainu, kas varētu būt zilos, oranžos un baltos toņos, iekļaujot grafiti līdzīgu stilu un tādus elementus kā bultas un kroņus.

sportapils