Interešu konflikts? Ramoss iesaka nepieņemt algas samazinājumu, lai neiegūtu Mbapē

Madrides “Real” kapteinis Serhio Ramoss neiesaka komandas biedriem pieņemt algas samazinājumu, ko piedāvā karaliskais klubs, jo spāņu futbolists saka, ka ietaupītā nauda tiks likta kopā, lai iegūtu franču talantu Kilianu Mbapē.

Par šo situāciju ziņo radio šova vadītājs Hosē Ramons de la Morena, kurš apgalvo, ka kāds kluba spēlētājs, kura vārds netika nosaukts, pastāstījis par Ramosa darbībām. Iepriekš izskanējušas ziņas, ka “Real” vadība cenšas samazināt izmaksas, lai tiktu galā ar finansiālajām problēmām, kas radušās COVID-19 dēļ.

Februārī Madride esot jautājusi Ramosam par iespēju samazināt viņa algu, lai komanda varētu samaksāt lielo Gareta Beila algu. “Real” cerēja, ka futbolists piekritīs un atteiksies no daļas algas, jo klubs šobrīd nespējot pilnībā nosegt arī spāņa atalgojumu.

Jūnijs ir pēdējais mēnesis, kad Ramosa un “Real” pašreizējais līgums ir spēkā. Jau krietnu laiciņu virmo dažādas baumas par to, ka Spānijas futbolista laiks Madridē varētu būt noslēdzies un viņš karjeru varētu turpināt Parīzes “Saint-Germain” vai Mančestras “City”. Iespējams, ka tas ir viens no iemesliem, kāpēc Ramoss aicina nepieņemt algas samazinājumu, jo spēlēšana PSG kopā ar Mbapē vai bez ir divas dažādas situācijas.

Nav arī izslēgta Ramosa palikšana Madridē, taču sarunas nevedas pareizajā virzienā. Futbolists vēlas parakstīt divu gadu līgumu, kamēr “Real” piedāvājot sadarbību 12 mēnešu garumā, tiesa, ar krietni samazinātu algu, bet spānis neesot piekritis. 35 gadus vecais Ramoss “Real” pievienojās 2005. gadā un kopš tā laika izcīnījis piecus Spānijas čempionāta titulus, kā arī četrreiz triumfējis UEFA Čempionu līgā.

sportapils