Porziņģis & Co uzvaras attālumā no 2. kārtas, “Dinamo” iegūst vienu no “Kunlun” līderiem – aizvadītās dienas aktualitātes

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas “Mavericks” izbraukumā ar rezultātu 105:100 pārspēja Losandželosas “Clippers”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-2. Latvieša kontā astoņi punkti, sešas atlēkušās bumbas un trīs piezīmes. Luka Dončičs izcēlās ar 42 punktiem, 8 atlēkušajām bumbām un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas “Dinamo” vakar ieguva tiesības uz Kanādas uzbrucēju Hanteru Šinkaruku, kurš iepriekš pārstāvēja KHL komandu Pekinas “Kunlun”. Pēc tam arī tika noslēgts līgums ar hokejistu. Pavadījis pusotru sezonu “Kunlun” rindās, Šinkaruks sakrāja 66 punktus, bet aizvadītajā sezonā bija otrs rezultatīvākais.

Traumas dēļ nespēlējot Dāvim Bertānam, Vašingtonas “Wizards” zaudēja Filadelfijas “76ers” ar 112:129, tādējādi piedzīvojot ceturto zaudējumu sērijā un noslēdzot sezonu.

Par Francijas handbola čempionāta uzvarētāju trešdienas vakarā kļuva Dainis Krištopāns, kura pārstāvētā Parīzes “Saint-Germain” pārspēja “Cesson Rennes-Métropole” ar 34:28. Mačā Krištopāns guva vienus vārtus.

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks jūnijā un jūlijā piedalīsies NBA Austrumu konferences komandu brīvo aģentu mini nometnēs. Sezonu basketbolists uzsāka Vašingtonas “Wizards”, taču vēlāk tika atlaists.

sportapils