PČ pusfinālā spēlēs tikai Latvijas pretinieces, latviešu pludmales volejbolistiem mainīgas sekmes – aizvadītās dienas aktualitātes

Ceturtdien pasaules čempionātā hokejā tika aizvadītas ceturtdaļfināla spēles. ASV izlase pārliecinoši ar 6:1 pārspēja Slovākiju, Vācija atspēlējās no 0:2 un ar skaistu pēcspēles metienu panāca 3:2 uzvaru pār Šveici, Kanāda papildlaikā apspēlēja Krievijas Olimpiskās Komitejas komandu (2:1), bet Somijai 1:0 uzvara pār Čehiju.

Pasaules kausa tūres četru zvaigžņu turnīru Ostravā ar zaudējumu iesāka Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuri divos setos atzina Aleksandra Brauvera un Roberta Mēvsena pārākumu. Trīs setu cīņā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš apspēlēja (2-1) Pablo Ereru un Adrianu Gaviru, kas garantē vietu izslēgšanas spēlēs. Tīnai Graudiņai un Anastasijai Kravčenokai pa uzvarai un zaudējumam, kas ļāva iekļūt “play-off” turnīrā.

“French Open” dubultspēļu turnīrā Aļona Ostapenko kopā ar Moniku Nikulesku divos setos sagrāva Martu Kostjuku un Aleksandru Sasnoviču ar 6:0, 6:3..

Spānijas basketbola līgas otrajā ceturtdaļfināla spēlē “Barcelona” zaudēja “Joventut” ar 63:72, rezultātam sērijā kļūstot 1-1. Rolandam Šmitam 13 minūšu laikā pieci punkti, trīs atlēkušās bumbas un divas pārtvertas bumbas. Francijas čempionātā Mārtiņam Meieram desmit punkti un divas atlēkušās bumbas.

Jūrmalas “Noah” vēlreiz tikusi sodīta par finansiālo saistību nepildīšanu, kā rezultātā komandai noteikts liegums pieteikt jaunus spēlētājus uz trim transfēru periodiem.

Latvijas sieviešu basketbola izlases spēlētāja Paula Strautmane jaunajā sezonā pārstāvēs Spānijas basketbola komandu “Sedis basquet”.

sportapils