Latvijas futbola izlase piedzīvo sakāvi pret Vāciju, Rīgā būs vēl viens basketbola “burbulis” – aizvadītās dienas aktualitātes

Pirmdienas vakarā Latvijas futbola izlase aizvadīja pārbaudes spēli pret Vāciju un zaudēja ar rezultātu 1:7. Jau pēc pirmā puslaika rezultāts bija 0:5. Vienīgos vārtus Latvijai 75. minūtē guva Aleksejs Saveļjevs. Pēc divām dienām Latvijas izlasei mačs pret Igauniju, kurā noskaidrosies Baltijas kausa ieguvēja.

Latvijas basketbola savienība (LBS) paziņojusi, ka no 7. līdz 13. augustam Rīgā norisināsies FIBA Pasaules kausa izcīņas priekškvalifikācijas turnīrs D grupas komandām. Vienā grupā ar Latviju ir arī Rumānija un Baltkrievija, kas izspēlēs divu apļu turnīru, lai noskaidrotu divas komandas, kuras iekļūs kvalifikācijas turnīrā.

Rolands Šmits Spānijas basketbola līgas pusfinālu iesāka ar desmit punktiem, trim atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm, bet “Barcelona” sagrāva “Tenerife” ar 112:69.

Latvijas futbolists Daniels Ontužāns karjeru turpinās Vācijas Bundeslīgas komandā “Freiburg”, vēsta “Transfermarkt”. Iepriekšējos trīs gadus Ontužāns pavadīja Minhenes “Bayern” sistēmā.

Par Lietuvas basketbola līgas čempioni pirmdienas vakarā kļuva Kauņas “Žalgiris”, kas trešo reizi pārspēja Viļņas “Rytas”. Turcijas čempiontitulu nodrošināja “Anadolu Efes”, kam arī bija nepieciešamas tikai trīs spēles, lai apspēlētu citu turku grandu Stambulas “Fenerbahce”.

sportapils