Latvijas izlase zaudē igauņiem un neizcīna Baltijas kausu, Daugaviņš karjeru turpinās Šveicē – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas futbola izlase Baltijas kausa spēlē zaudēja Igaunijas valstsvienībai ar rezultātu 1:2, līdz ar to par kausa ieguvējiem kļūstot igauņiem, kuri pirmo reizi kopš neatkarības atgūšanas izcīnīja Baltijas kausu. Vienīgos vārtus Latvijai spēles 85. minūtē guva Dāvis Ikaunieks.

Kaspars Daugaviņš jaunajā sezonā spēlēs Šveices čempionātā, pārstāvot “Bern” komandu. Līgums parakstīs uz divām sezonām. Daugaviņš pirms tam esot atteicies no diviem ienesīgiem līgumiem, ko piedāvāja Rīgas “Dinamo” un Podoļskas “Vityaz”. Pagājušajā sezonā “Vityaz” rindās latvietim kopā 49 (17+32) rezultativitātes punkti.

“Riga” FC pastiprinājusi sastāvu ar 29 gadus veco horvātu pussargu Ivanu Paureviču, kurš lielu daļu karjeras pavadījis Krievijas Superlīgā un Vācijas 2. Bundeslīgā.

Jaunais Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki uzsācis pirmo treniņnometni, uz kuru pulcējušies 16 spēlētāji. Pēc nedēļas jeb 18. jūnijā Latvija aizvadīs pārbaudes spēli pret Polijas valstsvienību.

Sieviešu “French Open” finālā spēlēs Anastasija Pavļučenkova, kura pārspēja Tamāru Zidanšeku ar 7:5, 6:3, un Barbora Krejčīkova, kurai 7:5, 4:6, 9:7 uzvara pār Mariju Sakari.

BK “Liepāja” vakar paziņoja, ka tās rindās nākamajā sezonā spēlēs arī Renārs Birkāns, Guntis Sīpoliņš un Roberts Krastiņš.

Par VTB līgas čempioni ceturtdienas vakarā kļuva Maskavas CSKA, finālsērijas trešajā spēlē pārspējot Kazaņas “Unics” ar 89:81 un sērijā uzvarot ar 3-0, līdz ar to Jānis Strēlnieks ir pirmais latviešu basketbolists, kurš kļuvis par VTB čempionu.

sportapils