Bolotņikam augustā karjeras lielākā cīņa, Ikauniece uz Tokiju nedosies – aizvadītās dienas aktualitātes

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks 14. augustā aizvadīs cīņu pret Lielbritānijas pārstāvi Džošua Buatsi, kurš “BoxRec” vērtējumā atrodas visaugstāk (11. vietā) starp visiem britu bokseriem pussmagā svara kategorijā. Visticamākais, ka cīņas uzvarētājs kļūs par nākamo pasaules čempiona titula izaicinātāju.

Tokijas olimpiskajās spēlēs piedalīties nevarēs Laura Ikauniece, kura joprojām nav atkoposies no traumām. “Šodien ir skumja diena, kas šobrīd liek pieņemt sāpīgāko karjeras lēmumu,” atzina pati sportiste.

Eiropas čempionātā futbolā Čehija ar rezultātu 2:0 pārspēja Skotiju, turklāt otrie vārti gūti praktiski no laukuma centra. Slovākija apspēlēja mazākumā esošo Poliju ar 2:1, savukārt Spānija un Zviedrija cīnījās neizšķirti – 0:0.

Aļona Ostapenko un Alicja Rosolska Birmingemas WTA 250 dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā zaudēja Marijai Buzkovai un Lucijai Hradeckai ar 2:6, 3:6

Par futbola Virslīgas labāko maija spēlētāju atzīts RFS pussargs Tomislavs Šāričs. Jūrmalas “Spartaks” vakar pavēstīja, ka komandu vairāk netrenēs Mareks Zubs, bet viņa vietu ieņems Pšemislavs Lagožnijs, kuš līdz šim bija asistents.

sportapils