Argentīna skaisti piemin futbola leģendu Maradonu

Ja Eiropā tūlīt jau nedēļu norisināsies Eiropas čempionāts futbolā, tad otrpus okeānam labākās izlases tiek noskaidrotas “Copa America” turnīrā. Pirms mača starp Argentīnu un Čīli tika godināts Djēgo Maradona, kurš pagājušā gada novembrī devās viņsaulē.

Ar 3D palīdzību uz laukuma bija Maradona, kurš izpildīja sitienus ar bumbu. Būdams stadiona centrā, tika demonstrēti vairāki svarīgi brīži no leģendas karjeras, ieskaitot lieliskus vārtus pret Anglijas izlasi 1986. gada pasaules kausā, kas atzīti par vieniem no visu laiku skaistākajiem.

Tāpat video laikā mainījās futbolista spēļu krekli, parādot komandas, kurās Maradona ir spēlējis, – sākot ar “Boca Juniors”, bet turpinoties ar “Barcelona” un “Napoli”. Fonā skanēja “Opus” dziesma “Live is Life”.

Līdz galam Argentīna nespēja izmantot pacilājošo brīdi, jo mačs noslēdzās ar rezultātu 1:1. Ļoti skaistus vārtus 33. minūtē guva Lionels Mesi, bet 57. minūtē čīlieši izlīdzināja rezultātu. Nākamais mačs Argentīnai būs naktī uz 19. jūniju pret Urugvaju, kas vēl nav devusies laukumā šajā “Copa America” turnīrā.

sportapils