“Supermena” atgriešanās – Bufons atkal spēlēs “Parma”

Oficiāli kļuvis zināms, ka Itālijas futbola leģenda Džanluidži Bufons karjeru turpinās “Parma” komandā, kurā uzsāka savu profesionāļa karjeru 1995. gadā. Sociālajos tīklos komanda paziņoja par Bufona pievienošanos, nodēvējot viņu par “Supermenu”.

Šīs nedēļas sākumā Bufons paziņoja, ka turpinās karjeru, lai gan “Juventus” rindās aizvadītajā sezonā izgāja laukumā tikai 14 mačos. Vārtsargam esot bijuši pieci dažādi piedāvājumi, ziņoja žurnālists Fabricio Romano. Maijā itālis sacīja, ka piekritīs stimulējošākajam un trakākajam piedāvājumam, interesi par Bufonu izrādot “Benfica”, “Olympiacos” un “Sevilla”.

Izvēle beigās krita par labu “Parma”, kura šobrīd spēlē Itālijas B sērijā, taču ir apņēmības pilna tikt uz augstāko sabiedrību. Tieši šajā komandā Bufons uzsāka karjeru 1995. gadā, debijas mačā nostāvot sausā.

Šodien “Parma” sociālajā tīklā “Twitter” izplatīja paziņojumu par Bufona pievienošanos, bet tas tika izdarīts ar stilu. Notikumi risinājās komandas stadionā, kādam vīrietim rokot bedri, lai atrastu dārgumu lādi. Atverot to vaļā, bija redzams “Supermena” krekls, kā arī “Parma” formastērps. Ar telefona zvana palīdzību viņš apstiprina, ka piedalās, bet pēc tam Bufons pagriezās pret kameru un sacīja: “Esmu atpakaļ.”

Mazliet vēlāk savā “Twitter” profilā Bufons ievietoja video, kurā redzami attēli no viņa laika “Parma” rindās, un ierakstīja “Jāturpina jautrība”. Šī nebūs pirmā reize, kad Bufons spēlēs B sērijā, jo 2006. – 2007. gada sezonā viņš kopā ar “Juventus” bija daļa no 2. spēcīgākās Itālijas futbola līgas.

sportapils