No laika sociālajā tīklā līdz kāzām – Kevina De Breines un sievas stāsts

Ceturtdienas vakarā Eiropas čempionātā futbolā Kevins De Breine iznāca laukumā otrajā puslaikā un nokārtoja Beļģijas uzvaru pār Dāniju (2:1), atdodot rezultatīvu piespēli un gūstot vārtus. “Asistēšana” bija arī nepieciešama, lai futbolists iepazītos ar savu pašreizējo sievu Mišelu.

Ar sievu Kevins iepazinās laikā, kad tika izīrēts Brēmenes “Werder”. “Kopumā šis ir ļoti apkaunojošs stāsts, bet, tā kā jums apsolīju, tad pastāstīšu. Tas viss sākās ar vienu tvītu. Tolaik man bija tikai pāris tūkstoši sekotāju, jo spēlēju “Werder” komandā. Es ietvītoju kaut ko par spēli, un šī skaistā meitene piespieda “patīk” pogu,” tā laika notikumus atceras De Breine.

“Biju brīvs, un mans draugs pamanīja viņas laiku. Viņš teica, ka viņa labi izskatās un ka man vajadzētu uzrakstīt. Es uzreiz teicu, ka nē, ka es cilvēkiem nepatīku un viņi mani nesaprot. Viņš paņēma manu telefonu un sāka rakstīt ziņu. “Vai es varu nosūtīt ziņu?” draugs man jautāja.”

“Viņš nosūtīja vēstuli manā vietā, un viņa atbildēja. Vairāku mēnešu garumā es un Mišela iepazinām viens otru. Man kļūst krietni vieglāk, kad kādu iepazīstu, un pēc tam viss bija kārtībā. Viņa izmainīja manu dzīvi tik daudzos veidos. Nezinu, ko darītu bez viņas,” atklāts ir “City” un Beļģijas izlases spēlētājs.

2014. gadā tika uzsāktas attiecības, bet 2016. gadā piedzima viņu pirmdzimtais Meisons, divus gadus vēlāk pasaulē nāca Roms, bet pagājušajā gadā ģimenei pievienojās meita Suri. 2017. gadā Kevins un Mišela aprecējās, un futbolists izceļ, ka sieva upurēja visu, lai tikai viņš varētu piepildīt savus sapņus.

“19 gadu vecumā viņa pameta visu, lai palīdzētu tiekties man pēc sapņa. Šajā ceļojumā esam kopā. Viņa man ir palīdzējusi atraisīties daudzu cilvēku priekšā, un tas, kā viņa tiek galā ar dažādām situācijām, ir fantastiski.”

sportapils