Vācijas komanda mēģina piesaistīt Beila uzmanību uzreiz pēc EČ beigām

Lai gan rit Eiropas čempionāts futbolā, paralēli notiek Eiropas futbola klubu starpsezona. Tiek pielietotas dažādas taktikas, lai pievērstu uzmanību, un savu mēģinājumu izdarījusi arī “Schalke 04”, kas gribētu papildināt sastāvu ar Garetu Beilu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Eiropas čempionāta astotdaļfināla spēlē Velsas izlase kapitulēja Dānijai ar 0:4, līdz ar to noslēdzot dalību čempionātā. Amsterdamas arēnā bija redzami līdzjutēji, kuri turēja vairākus plakātus, uz kuriem bija vēstījums: “Beil, nāc uz “Schalke 04.”

Nepagāja ilgs laiks, kad reaģēja arī oficiālais komandas “Twitter” konts angļu valodā, jo ziņojumā tika iekļauta līdzjutēju bilde, kā arī pierakstīts klāt “Gelzenkirhene tev ir gatava, Garet”, pievienojot arī attēlu ar golfa laukumu.

Beilam ļoti patīk golfs, un tas ir viens no viņa mīļākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem. 2019. gadā Velsas futbola izlase kvalificējās Eiropas čempionātam, un Beils kopā ar pārējiem komandas biedriem pozēja ar Velsas karogu, uz kura bija rakstīts “Velsa. Golfs. Madride. Tādā secībā”.

Aizvadīto sezonu Beils pavadīja īrē Totenhemas “Hotspur”, bet viņa pašreizējās līgumsaistības ar Madrides “Real” beigsies nākamajā vasarā. Futbolista nākotnē karaliskajā komandā ir miglā tīta, tāpēc “Schalke 04” variantu nevar izslēgt, tiesa, komanda nākamajā sezonā spēlēs 2. Bundeslīgā, aizvadītajā sezonā esot pārliecinoši sliktākajai komandai augstākajā sabiedrībā.

sportapils