Mbapē: “Aizmigt būs sarežģīti”

Vakar Eiropas čempionāts futbolā noslēdzās Francijas valstsvienībai, kas astotdaļfinālā vispirms atspēlējās, bet pēc tam nespēja noturēt 3:1 vadību, pēc spēles sitienu sērijā zaudējot Šveicei. Supertalants Kilians Mbapē 5. sitienu sērijā nespēja pārspēt šveiciešu vārtsargu, kas arī visu izšķīra.

“Es atvainojos par netrāpīto sitienu,” savā “Instagram” profilā rakstīja Mbapē. “Es vēlējos palīdzēt komandai, taču tas neizdevās. Būs grūti aizmigt, taču tie ir šī sporta veida kāpumi un kritumi, ko tik ļoti arī mīlu.”

Arī individuāli turnīru par izdevušos Mbapē nevar nosaukt, jo nevienā no četrām spēlēm francūzis nespēja gūt vārtus, atdodot tikai vienu rezultatīvu piespēli. “Es zinu, ka jūs, līdzjutēji, esat neapmierināti, taču vēlos pateikties par jūsu atbalstu un to, ka vienmēr ticat mums.”

“Vissvarīgāk tagad ir spēt piecelties un būt vēl spēcīgākiem, kad pretī stāsies nākamie izaicinājumi. Apsveicu un vēlu veiksmi Šveicei,” savu vēstījumu noslēdz 22 gadus jaunais Mbapē.

Ceturtdaļfinālā, kas risināsies piektdienas vakarā, Šveices izlase spēkosies ar Spāniju, bet dueļa uzvarētājs pusfinālā tiksies ar labāko komandu mačā starp Beļģiju un Itāliju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

sportapils