Mistika: “Tour De France” avāriju izraisījušo sievieti nevar atrast

Pagājušajā nedēļā vienā no “Tour De France” posmiem lielu avāriju izraisīja kāda sieviete, kura ceļa malā stāvēja ar plakātu, kurā ietriecās riteņbraucējs, kā rezultātā kritienu piedzīvoja desmitiem sportistiem, vairākiem arī gūstot traumas. Mēģinājumi atrast sievieti pagaidām cietuši neveiksmi.

Francijas varasiestādes ar vietējās policijas palīdzību uzsāka oficiālu incidenta izmeklēšanu, kā arī veica sievietes meklēšanu. Kā vēsta franču prese, sieviete visai ātri devās uz lidostu, lai kāptu lidmašīna un dotos atpakaļ uz dzimto Vāciju.

Tāpat tiek apgalvots, ka šobrīd ir praktiski neiespējami uzzināt, kur atrodas sieviete un ka viņu var apzīmēt kā pazudušu. Neskatoties uz niecīgo iespēju atrast sievieti, “Tour De France” vadība plāno viņu iesūdzēt tiesā.

“Mēs sūdzēsim tiesā sievieti, kura uzvedās ļoti slikti,” atzīst sacensību direktora vietnieks. “Šāds solis tiek sperts, lai nelielā cilvēku daļa, kas veic šādus gājienus, neizbojā citiem visu pasākumu.”

Savs komentārs par notikušo bija arī franču bijušajam riteņbraucējam un čempionam Markam Medjū: “Mana sieva nevēlas redzēt dēlu uz velosipēda. Jau gadiem mēs esam runājuši par drošību, mums ir jāatrod risinājumi. Tās vairāk nav velo sacensības. Kādu dienu tur būs arī beigti cilvēki.”

sportapils