Fani sajūsmā par “United” 3. jauno spēļu kreklu

Jau augusta vidū sāksies jaunā Anglijas Premjerlīgas sezona. Komandas gatavojas sezonai ne tikai ar jaunu spēlētāju piesaisti, bet arī papildinot savu garderobi. Internetā parādījusies informācija par Mančestras “United” trešo spēļu kreklu, un fani ir sajūsmā.

Jaunajā formastērpā izmantota dzeltenā un zilā krāsa, kā arī V veida izgriezums, kopumā “Adidas” izveidojot ļoti simpātisku kreklu. Nav gan ierastās “United” krāsas jeb sarkanā un baltā, turklāt pēdējo reizi zilas krāsas formastērps komandai bija 2016. – 2017. gada sezonā, kad izdevās triumfēt UEFA Eiropas līgā.

Paredzams, ka šis būs pirmais krekls, ko “United” laidīs pārdošanā kopš par komandas atbalstītāju kļuvis “TeamViewer”. Ieraugot jauno kreklu dizainu, sarkano velnu līdzjutēji neslēpa sajūsmu, izsakot pozitīvās domas “Twitter” platformā.

Jūnija pēdējā dienā parādījās informācija, ka “United” rindas papildinās Džeidons Sančo, kurš līdz šim pārstāvēja Dortmundes “Borussia” krāsas. Jau pagājušajā vasarā bija runas par Sančo pārcelšanos uz Mančestru, taču tikai tagad tas notiks.

Lai varētu uzvilkt jauno “United” kreklu, komandai nāksies šķirties no vairāk nekā 85 miljoniem eiro, kas nonāks “Borussia” kontā.

sportapils