Latvietēm panākumi Vimbldonā, Skujiņš “Tour de France” kopvērtējumā joprojām TOP 30 – aizvadītās dienas aktualitātes

Uzvaras Vimbldonas pirmajā kārtā izcīnījušas abas Latvijas tenisistes – Anastasija Sevastova vispirms pieveica kazahstānieti Zarinu Dijasu ar 6:4, 6:1, bet Aļona Ostapenko tika galā ar Leilu Fernandesu, uzvarot ar 6:1, 6:2.

“Tour de France” piektajā posmā Toms Skujiņš izcīnīja 50. vietu individuālajā braucienā, kas bija 27 kilometrus garš, kopvērtējumā saglabājot 28. vietu.

BK “Liepāja” vakar pavēstīja, ka parakstījusi līgumu uz divām sezonām ar Kārli Žundu, kuram pagājušajā sezonā “Latvijas Universitātes” rindās vidēji spēlē 10,7 punkti, 6,2 atlēkušās bumbas un 3,9 rezultatīvas piespēles.

NHL otrajā finālsērijas spēlēs Tampabejas “Lightning” izcīnīja uzvaru pār Monreālas “Canadiens” ar 3:1, tādējādi sērijā panākot 2-0. Tampas vārtos 42 metiens atvairīja Andrejs Vasiļevskis.

NBA finālā spēlēs Fīniksas “Suns”, kas Rietumu konferences sestajā mačā tika galā ar Losandželosas “Clippers” (130:103), tādējādi triumfējot sērijā ar 4-2. Lielisks bija Kriss Pols, kurš guva 41 punktu un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles. Pēdējo reizi finālā Fīniksa bija 1993. gadā.

sportapils