Latvietes iekļūst Vimbldonas 3. kārtā, “Liepājai” uzvara pār TOP3 komandu – aizvadītās dienas aktualitātes

Otro dienu pēc kārtas uzvaras Vimbldonas vienspēļu turnīrā izcīnīja latvietes – Anastasija Sevastova vispirms pārspēja Martu Kostjuku ar 1:6, 6:4, 6:3, tāpat atspēlēties nācās Aļonai Ostapenko, kurai uzvara pār Darju Kasatkinu ar 6:1, 3:6, 8:6. Sevastova pirmo reizi sasniegusi šī turnīra 3. kārtu.

Futbola Virslīgā ceturtdienas vakarā FK “Liepāja” izcīnīja minimālu uzvaru pār “Riga” FC ar rezultātu 1:0, vienīgos vārtus spēles 14. minūtē gūstot Vadimam Žuļevam.

Kitija Laksa karjeru turpinās Itālijas basketbola komandā “Famila Schio”, kas izcīnījusi desmit valsts čempiontitulus. Pagājušajā sezonā latviete spēlēja gan “TTT Rīga”, gan turku “Kayseri”, taču pavasarī nespēja iekļūt WNBA komandas Sietlas “Storm” rindās.

Uzvaras attālumā no NBA fināla ir Milvoki “Bucks”, kas Austrumu konferences piektajā spēlē pārspēja Atlantas “Hawks” ar 123:112. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 33 punktiem bija Brūks Lopess. Jāmin, ka mačā nepiedalījās komandu galvenās zvaigznes attiecīgi Jannis Adetokunbo un Trejs Jangs.

sportapils