Spānija un Itālija tiksies pusfinālā, “Valmiera” gūst četrus vārtus uzvarā – aizvadītās dienas aktualitātes

Eiropas čempionātā futbolā Spānijas un Šveices valstsvienības pamatlaikā nospēlēja 1:1, un viss nonāca līdz 11 metru soda sitienu sērijai, kurā triumfēja spāņi ar 3:1, tādējādi iekļūstot pusfinālā. Otrajā mačā Itālija pārspēja Beļģiju ar 2:1. Pusfinālā komandas tiksies savā starpā.

Futbola Virslīgā piektdienas vakarā “Valmiera” FC izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār BFC “Daugavpils” ar rezultātu 4:0. Divreiz vārtus valmieriešiem guva Aliuns Ndojs.

Aļona Ostapenko Vimbldonas dubultspēļu pirmajā kārtā kopā ar Martu Kostjuku pārspēja Belindu Benčiču un Sofiju Keninu – 6:3, 6:4.

Stenlija kausa fināla trešajā mačā Tampabejas “Lightning” rezultatīvā duelī pieveica Monreālas “Canadiens” ar 6:3, sērijā izvirzoties ar 3-0, kas nozīmē, ka nepieciešama vairs tikai viena uzvara, lai tiktu pie kausa.

Latvietis Andrejs Gražulis arī jaunajā sezonā turpinās spēlēt Itālijas A sērijas komandā “Pallacanestro Trieste”. Pagājušajā sezonā Gražulis piedalījās 27 spēlēs, vidēji guva 8,3 punktus un izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas.

Vācijas izlases futbolists Toni Kross paziņojis, ka noslēdzis karjeru izlasē. “Esmu spēlējis Vācijas izlasē 106 mačos, un ar to arī tas beigsies.”

sportapils