Makgregors pasaka paldies Bīberam par atbalstu

Gaidāmā nedēļas nogale būs sporta notikumiem bagāta, jo noslēgsies ne tikai Eiropas čempionāts futbolā un Vimbldonas tenisa turnīrs, bet trešo reizi oktagonā tiksies arī Konors Makgregors un Dastins Porjē. Pirms gaidāmās cīņas Makgregors pateicās par sniegto atbalstu Džastinam Bīberam.

Janvārī Makgregors un Porjē tikās otro reizi, un negaidīti pie uzvaras tika amerikānis. Pēc cīņas bija daudz jautājumu par Makgregora turpmāko karjeru, viņš saņēma lielu kritikas vilni no vairākiem UFC cīkstoņiem, ieskaitot Habibu Nurmagomedovu.

Viens no cilvēkiem, kas atbalstīja Makgregoru, bija kanādiešu mūziķis Džastins Bībers, kurš savā “Instagram” profilā ievietoja bildi ar īru sportistu un rakstīja “Mīlu šo vīru – uzvar vai zaudē”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Beidzot Makgregoram bijusi iespēja publiski pateikties Bīberam par atbalstu, un tas notika “Instagram” tiešraides laikā, kurai pievienojās arī Bībers. Brīdī, kad mūziķis sāka skatīties tiešraidi, Makgregors teica: “Džastin Bīber! Kā iet? Mīlu tevi, brāl. Vēlos pateikties par ziņojumu pēc pēdējās cīņas – tas man nozīmēja ļoti daudz, patiešām.”

“Pēdējā laikā esmu bijis ļoti aizņemts, pilnībā fokusējies un iegremdējies MMA, neko citu neesmu darījis, un esmu gatavs parādīt īstu šovu.” Trešais duelis starp Makgregoru un Porjē notiks naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika.

sportapils