Transfēru interesantie noteikumi: “Real” palikusi parādā “Tottenham” draudzības spēli

“Tottenham Hotspur” un Madrides “Real” 2013. gadā vienojās par Gereta Beila pāreju, kā rezultātā velsietis pārcēlās uz Spānijas superklubu. Vienošanā tika iekļauts interesants punkts, ka karaliskajam klubam obligāti jāaizvada pārbaudes spēle ar Totenhemu.

Lai gan kopš pārejas pagājuši astoņi gadi, turklāt Beils aizvadītajā sezonā atgriezās “Hotspur” rindās uz īri, draudzības mačs vēl nav ticis aizvadīts. Kā vēsta “MARCA”, Anglijas klubs atgādinājis Madridei par šo vienošanos, tiesa, Totenhema nav teikusi, ka spēlei jānotiek šovasar, bet nav arī zināms kādā laika termiņā mačs ir jāaizvada.

Vairāki avoti vēsta, ka “Real” šo starpsezonu aizvadīs mierīgi. Visam vajadzētu normalizēties nākamajā vasarā, kad komandas atkal varētu ceļot ar vērienu un aizvadīt pārbaudes mačus citās pasaules vietās. Aizliegumi un nevarēšana spēlēt Ziemeļamerikā un Āzijā samazina izredzes redzēt “Tottenham” un “Real” dueli šovasar.

Anglijas un Spānijas komandas varētu tikties jaunajā “Hotspur” stadionā, un tā varētu būt laba stratēģija no Totenhemas puses, ņemot vērā, ka jūlija vidū Anglijā vairs nebūs ierobežojumu par to, cik daudz cilvēku var apmeklēt spēles stadionos, un vairākkārtējās Čempionu līgas uzvarētājas viesošanās varētu veicināt lielu cilvēku interesi.

Šobrīd izskatās, ka Madride šajā vasarā nekur nedosies, taču “Santiago Bernabeu” piedzīvo renovāciju. Pastāvot iespēja, ka “Real” varētu aizvadīt spēles pret Milānas “Inter” vai Minhenes “Bayern”, taču vienošanās nav vēl panāktas.

sportapils