Itālija pendelēs izcīna vietu EČ finālā, Latvijas U19 izlase nenotur +17 pret Serbiju – aizvadītās dienas aktualitātes

Eiropas čempionāta futbolā finālā spēlēs Itālija, kas vakar pusfinālā pārspēja Spāniju pēcspēles sitienu sērijā ar 4:2, savukārt pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās 1:1. Šovakar risināsies otrs pusfināls starp Angliju un Dāniju.

Latvijas U19 basketbola valstsvienība vakar Pasaules kausa grupu turnīra pēdējā mačā nenosargāja 17 punktu pārsvaru un zaudēja Serbijai ar rezultātu 70:71, apakšgrupā paliekot otrajā vietā. Astotdaļfinālā šovakar latviešiem mačs pret Senegālu.

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki nosaucis kandidātus augustā gaidāmajam Pasaules kausa priekškvalifikācijas turnīram, kas risināsies no 7. līdz 13. augustam Rīgā. Sarakstā iekļauti Dāvis Bertāns, Jānis Strēlnieks, Dairis Bertāns un Rolands Šmits, savukārt Rodions Kurucs, Jānis Timma un Anžejs Pasečņiks nebūs izlases sastāvā, jo piedalīsies NBA Vasaras līgā.

NBA finālsērija iesākusies ar Fīniksas “Suns” uzvaru pār Milvoki “Bucks” – 118:105. Kriss Pols sekmēja Fīniksas uzvaru ar 32 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, bet Deandre Eitons pievienoja 22 punktus un 19 bumbas zem groziem.

sportapils