Itālijas kapteinis Kjelīni pārsteidz ar lielisku garastāvokli pirms soda sitieniem

Vakar Eiropas čempionāta futbolā pusfināla spēlē tikās Itālijas un Spānijas valstsvienības. Bija nepieciešama pēcspēles sitienu sērija, lai noskaidrotu uzvarētāju, bet pirms tās Itālijas kapteinis Džordžo Kjelīni bija ļoti labā noskaņojumā un to izrādīja Spānijas kapteiņa Žordi Albas virzienā.

Brīdī, kad tiesnesis izlozēja vārtus, uz kuriem tiks izdarīti soda sitieni, Kjelīni visu laiku jokoja, smaidīja, iedunkāja un apskāva Albu, kurš gan bija mazliet pārsteigts. Vienā brīdī Kjelīni jokojoties nosauca Albu par meli, jo spānis norādīja pretējo vārtu virzienu.

Alba acīmredzami nebija noskaņots jokiem un jutās nedroši, turklāt pirms vakardienas cīņas viņš tikai divas reizes bija kapteiņa statusā, un vakar viņš apsēju ieguva tikai tāpēc, ka Serhio Busketss tika nomainīts.

Pēc tam, kad tika noskaidrots, ka sitieni tiks izdarīti uz tiem vārtiem, aiz kuriem atrodas Itālijas līdzjutēji, Kjelīni vairākas reizes pacēla Albu un uzsita pa muguru. Viss izvērtās Itālijai veiksmīgi, jo komanda bija četrreiz veiksmīga, kamēr spāņi tikai divreiz, tādējādi itāļi svētdien spēlēs finālā.

sportapils