Futbolists sniedz sievietei autogrāfu, bet vēlāk no viņas saņem skābi acīs

Visai šokējoši notikumi risinājās pagājušajā nedēļā Francijā – “Lorient” spēlētāja Joāna Visā mājvietā ielauzās sieviete, kura dažas stundas iepriekš ieradās turpat pēc futbolista autogrāfa, un uzlēja spēlētājam uz sejas skābi.

Incidents notika jūlija pirmajā dienā. Sieviete devās uz Visā māju ceturtdienas pēcpusdienā un jautāja pēc autogrāfa, kuru vēlas viņas dēls. Visā neatteica un parakstījās, taču jau pusnaktī sieviete bija atpakaļ, neatļauti dodoties iekšā mājā.

Notikuma brīdī sieviete uzlēja virsū Visā šķidrumu, kas izrādījās skābe, un futbolistam steidzīgi tika veikta operācija. Kā ziņo franču prese, sieviete centās nolaupīt futbolista mazo meitu, jo viņai pavisam nesen bija spontānais aborts, taču to sieviete nespēja paziņot dzīvesbiedram.

Nākamajā dienā sieviete turpināja savus mēģinājums nolaupīt bērnu. Pārdēvējoties par sociālo darbinieci, viņa sakontaktējās ar kādu afrikāņu ģimeni, un tikšanās laikā viņa atkal izmantoja šķidrumu, lai otru pusi pārsteigtu nesagatavotu. Ar apdegumiem māte nokļuva slimnīcā, bet ļaundare aizbēga, tiesa, gan viņa, gan mazulis ātri vien tika atrasti.

Visā “Lorient” rindās spēlē kopš 2018. gada. Ārsti sacījuši futbolistam, ka viņi nevar garantēt, ka sportists pilnībā atgūs visu redzes aktivitāti, līdz ar to viņa turpmākā profesionālā karjera ir uz lielas jautājuma zīmes.

sportapils