Guli gultā un baudi futbolu – īpašais Vemblija stadiona piedāvājums

Eiropas čempionātā futbolā palikusi vairs tikai viena cīņa – svētdien lielajā finālā sacentīsies Anglijas un Itālijas izlases. Mačs norisināsies Vemblija stadionā, kurā izveidots īpašs numuriņš kvēlākajiem futbola faniem.

Luksusa numuriņā ir divguļamā gulta un privāts balkons, no kura var pārlūkot visu futbola laukumu. “Booking.com”, kas ir oficiālais čempionāta sadarbības partneris, laida klajā šo piedāvājumu pirms divām dienām, piedāvājot laimēt iespēju pavadīt vakaru numuriņā.

Fani spēli var vērot gan no dīvāna, gan no gultas. Ja ar to nepietiek, ir iespēja iejusties Anglijas izlases spēlētāju ādā un pavadīt laiku ģērbtuvēs nākamajā dienā pēc mača. “Visiem futbola faniem šī noteikti ir fantastiska pieredze,” saka “Booking.com” viceprezidents un mārketinga vadītājs Arjans Daiks.

“Šis bijis turnīrs ar vairākiem neaizmirstamiem momentiem uz laukuma, un mēs ceram, ka mūsu konkursa uzvarētājiem būs fantastiskas atmiņas arī ārpus laukuma, un tā ir galvenā vērtība, kam “Booking.com” uzskatos jābūt ceļojumos, brīvdienās un pasākumos!”

Vakar pusfinālā Anglija papildlaikā ar rezultātu 2:1 pārspēja Dāniju, savukārt dienu iepriekš Itālija pēcspēles sitienu sērijā pieveica Spāniju.

Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
Foto: booking.com
sportapils