Sarunas par Brieža un Cešlaka cīņu turpinās, Latvijas spēcīgākās komandas pastiprinās – aizvadītās dienas aktualitātes

Maira Brieža pārrunas ar Mihalu Cešlaku par cīņas aizvadīšanu turpinās, sarunā ar Sportacentrs.com atzina Brieža menedžeris Raimonds Zeps. “IBF noteiktais laiks ir vairāk ar rekomendējošu pieskaņu. Ja abas puses neturpina pārrunas un nav vienojušās, tad pēc termiņa beigām IBF izsludina izsoli, bet nu šajā gadījumā viss vēl turpinās, uzturam sarunas,” portāls citē Zepu.

Latvijas čempione basketbolā “VEF Rīga” paziņojusi, ka tās rindās jaunajā sezonā turpinās spēlēt soms Aleksandrs Madsens, kuram tā būs jau trešā sezona Latvijas galvaspilsētā. Aizvadītajā FIBA Čempionu līgas sezonā Madsenam vidēji 6,7 punkti, 5,7 atlēkušās bumbas, 1,6 rezultatīvas piespēles un 1,2 bloķēti metieni.

Pēdējo trīs gadu spēcīgākā Latvijas futbola komanda “Riga” FC pastiprinājusi sastāvu ar Kosovas izlases uzbrucēju Besaru Halimi, kuram ir 26 gadi. Pēdējās divas sezonas Halimi pavadīja Vācijas 2. Bundeslīgā “Sandhausen” rindās, 52 mačos izceļoties ar sešiem precīziem sitieniem.

Latvijas izlases basketbolists Mārtiņš Meiers arī nākamajā sezonā pārstāvēs Francijas basketbola komandu “Elan Chalon”, kura gan tagad spēlēs pēc spēka 2. līgā. Aizvadītajā sezonā latvietim 24 spēlēs vidēji 9,8 punkti un četras bumbas zem groziem.

Latvijas U17 volejbola izlase Eiropas čempionātā pieveica mājinieci Albāniju ar 3-0, tādējādi tiekot pie otrā panākumu aizvadītajās trīs spēlēs un atgriežoties 3. vietā turnīra tabulā.

Otro zaudējumu pēc kārtas pārbaudes spēlēs piedzīvoja ASV basketbola izlase, kas aizvadītajā naktī piekāpās Austrālijai ar rezultātu 83:91. Nedēļas nogalē amerikāņi negaidīti piekāpās arī Nigērijas valstsvienībai.

sportapils