EČ futbolā veiksminieki: astoņas iespaidīgas likmes, kas bija precīzas

Līdz ar Itālijas futbola izlases triumfu svētdienas vakarā noslēdzās Eiropas čempionāts futbolā. Tas bija aktīvs laiks gan komentētājiem, gan futbola līdzjutējiem, gan tiem, kam patīk lielāks adrenalīns, izdarot sporta likmes uz futbola notikumiem. Čempionāta gaitā vairāki totalizatora “Betsafe” klienti veica iespaidīgas likmes, kas bija precīzas, tādējādi iegūstot papildu naudas līdzekļus. Piedāvājam astoņas iespaidīgākās likmes.

Labākā “Cash Out” kombinācija

Veiksminieks sareizinājis 14 izvēles un nonācis līdz koeficientam, kas līdzinās gandrīz 4000. Pie situācijas, kur liela daļa likmju jau bija zināmas, veicis tā saukto “cash out” un nodrošinājies ar 3000€ lielu laimestu, veicot 5€ vērtu likmi. Tika izvēlētas 14 dažādas grupu turnīra spēles – kurās izvēlēti pārsvarā pilnīgi dažādi likmju tirgi.

Labākā ilgtermiņu likme

Laimīgās likmes uzvarētājs ir bieži neredzēts laimes luteklis. Sareizināt grupu turnīra spēļu iznākumus nebūtu nekas ļoti neparasts, bet pielikt tam visam klāt Immobiles vārtus spēlē pret Turciju un turnīra sākumā jau pielikt Itāliju kā potenciālo turnīra uzvarētāju – tur jābūt kaut kam vairāk kā vienkārši intuīcijai. Jebkurā gadījumā izmakšķerēt no 1€ koeficientu 3600 ir jāmāk, tik bieži to negadās redzēt. Bija vērts gaidīt to pēcspēļu sitienu trilleri finālā.

Labākā vienkāršā kombinācija

Liekas viss gaužām vienkārši. Paņemam visus ceturtdaļfināla pārus no Euro, ja kopējais koeficients vēl jo projām nav pietiekami liels, tad pieliekam vēl visus pārus no kāda cita turnīra, šajā gadījumā – Copa America. Paņemam 3 neizšķirtus, un recepte gatava jeb 2€ pārtop par tūkstoti.

Labākā spēlētāju likme

Ir vienkārši tās dienas, kad intuīcija nosaka visu. Izskatās, ka te noticis līdzīgi. Benzemā iesitīs 2 vārtus + Horvātijas un Spānijas duelis beigsies neizšķirti, un Sterlings gūs vārtus pret Vāciju. It kā jau viss viegli un saprotami, bet atcerēsimies, ka spāņi gandrīz zaudēja horvātiem, kā arī francūži, būdami lielākie turnīra favorīti un gūdami 3 vārtus, beigu beigās “dabūja pērienu” no šveiciešiem. 1700€ no 10€ veiktajiem – nav slikti.

Labākā likmju konstruktora likme

Likmju konstruktora būtība ir diezgan vienkārša – šis “tūlis” dod iespēju veikt dažādas likmes vienas spēles ietvaros, funkcija, kas parastos apstākļos nav iespējama. Šeit it kā viss ļoti saprotams un vienkārši. Fināls – saku, ka būs neizšķirts un Bonuči gūs vārtus. Tā notiek, koeficients 60.00 “mājās”.

Patriotiskā

Turnīrs vēl nav sācies, bet par godu LFF simtgadei Vācija apspēlē latviešus. Spēle garlaicīga – uzmetīšu, uz to, ka mūsējiem nebūs vairāk par 1 stūra sitienu un pie reizes uz to, ka itāļi vinnēs čempi. Izklausās easy. Koeficients 20.00.

Interesantākā Live likme

Noteikti ir daudz LIVE likmes, kurās tiek vinnēts uz to, ka uz papīra esošie “underdogi” gūst pirmos vārtus, bet pēc tam zaudē vārtus, iespējams, pat spēli. Bet ne tik bieži redzams, ka kāds spēlē investējas pēc 1. stūra sitiena uz to, ka stūru vairāk nebūs. Tieši tā, tikai viens stūra sitiens Portugāles – Francijas grandu duelī, un koefs 101 “nāk mājās”.

Labākā spēlētāju izvēle

Vēl nepilnu nedēļu līdz turnīra beigām par labāko turnīra spēlētāju nosauktais itāļu vārtsargs bija “pieejams” ar koeficientu 50.00. Bija cilvēki, kas to izmantoja. Pie tāda koeficienta likmei nav jābūt lielai, lai sajustu uzvaru. Forza!

sportapils