Bļugers paraksta jaunu līgumu ar “Penguins”, RFS vēl neaizlido uz Fēru salām – aizvadītās dienas aktualitātes

Teodors Bļugers turpinās spēlēt Pitsburgas “Penguins” – aizvadītajā naktī klubs pavēstīja, ka panākta vienošanās ar latvieti uz divām sezonām, bet kopējā līguma summa ir 4,4 miljoni ASV dolāru. Aizvadītajā sezonā Bļugers guva septiņus vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles.

RFS šodien paredzēta UEFA Konferences līgas 1. kārtas kvalifikācijas turnīra spēle Fēru salās pret “Klaksvik”. Vakar rīdziniekiem bija jālido uz mača norises vietu, taču Fēru salās bija slikti laikapstākļi, kā rezultātā RFS vakar neaizlidoja un joprojām atrodas Rīgā.

Sporta arbitrāžas tiesa lēmusi, ka Latvijas Futbola federācijai (LFF) bija jāļauj “Noah Jurmala” piedalīties Virslīgā jau no sezonas sākuma. Kā sods LFF ir jāsedz lietas izskatīšanas izmaksas.

NBA finālsērijā rezultāts ir vienāds, jo aizvadītajā naktī Milvoki “Bucks” pārspēja Fīniksas “Suns” ar 109:103, rezultātam kļūstot 2-2. Lielisks Milvoki komandā bija Kriss Midltons, kurš guva 40 punktus. Nākamais mačs būs naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika.

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Lionels Mesi turpinās pārstāvēt “Barcelona”. Tiek ziņots, ka argentīnietis piekritis saņemt uz pusi mazāku algu nekā iepriekš, bet līguma termiņš būs pieci gadi. Oficiāli par darījumu tiks paziņots tuvākajā laikā.

Latvijas futbola Virslīgā atgriezīsies Valērijs Šabala, kurš tuvākajā laikā pievienosies FK “Liepāja”, ziņo Sportacentrs.com. Iepriekšējā sezonā latvietis spēlēja Polijas pirmās līgas komandā “Belchatow”.

Latviešu basketbolists Jānis Bērziņš ir pavisam tuvu, lai panāktu vienošanos ar Spānijas ACB līgas komandu “Baxi Manresa”, kurai nesen pievienojās Mārcis Šteinbergs, ziņo “Eurohoops” un Sportacentrs.com. Iepriekšējo sezonu Bērziņš pavadīja Polijas “Zielona Gora”, VTB līgā vidēji gūstot 9,2 punktus un izcīnot 5,2 atlēkušās bumbas.

sportapils