Divas Latvijas futbola komandas iekļūst Konferences līgas 2. kārtā, latvieši pārceļas uz Turciju – aizvadītās dienas aktualitātes

UEFA Konferences līgas kvalifikācijas 1. kārtas atbildes spēles aizvadījušas Latvijas komandas. FK “Liepāja” izbraukumā pārspēja “Struga” ar rezultātu 4:1, kas ļāva triumfēt duelī ar 5:2 un nodrošināt tikšanos 2. kārtā ar Sofijas CSKA. “Valmiera” FC tā arī nespēja raidīt bumbu vārtos, nospēlēja 0:0 ar Marijampoles “Sūduva”, tādējādi divu spēļu summā piekāpjoties ar 1:2.

RFS, kas uz spēli Fēru salās devās tikai ceturtdienas rītā, maču pret “Klaksvikar” uzsāka stundu vēlāk, un pamatlaiks noslēdzās par labu rīdziniekiem (3:2), bet divu spēļu summā bija neizšķirts, tāpēc nācās aizvadīt vēl 30 minūtes, kuru laikā Tomislavs Šāričs guva vārtus, atnesot RFS uzvaru ar 4:2, bet summā – 6:5.

Maira Brieža promouters Kalle Zauerlands Polijas medijam sacījis, ka latvietim turpinās sarunas par cīņas aizvadīšanu ar poli Mihalu Cešlaku, taču pēc tam plānos ir titulu apvienošanas cīņa pret Lorensu Okoliju.

BK “Liepāja” pastiprinājusi sastāvu ar latvieti Kārli Šiliņu, kurš pabeidzis studijas ASV un pēdējā sezonā Floridas Atlantijas Universitātē vidēji guva 10,5 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas. Līdzšinējais “VEF Rīga” leģionārs Maikls Kaizers pievienojies Izraēlas komandai “Hapoel Holon”.

Latvijas izlases basketbolists Rihards Lomažs jaunajā sezonā spēlēs Turcijas augstākās basketbola līgas komandā “Denizli”. Iepriekš bija runas, ka Lomažs pievienosies “Besiktas”, taču izvēle krita par labu “Denizli”, kas aizvadītajā sezonā bija labākā pēc spēka 2. līgā. “Besiktas” komandu pārstāvēs Ilze Jākabsone, kura pagājušajā sezonā bija “TTT Rīga” spēlētāja.

sportapils