Bērziņš pievienojas ACB līgas komandai, “Spartaks” piesaka Ošu – aizvadītās dienas aktualitātes

Basketbolists Jānis Bērziņš karjeru turpinās Spānijas ACB līgas komandā “Baxi Manres”, kas piedalīsies arī FIBA Čempionu līgā. Pārstāvot Polijas komandu “Zielona Gora”, Bērziņam VTB līgā vidēji 9,2 punkti un 5,2 atlēkušās bumbas. Līgums ar Spānijas klubu noslēgts pēc sistēmas 1+1.

“Riga” FC pēdējā pāreju dienā pavēstīja, ka noslēgusi līgumus ar latvieti Alekseju Saveļjevu, kurš iepriekšējās divas sezonas spēlēja Itālijas C sērijā, un ukraini Juriju Vakulko, kurš pēdējās trīs sezonas pavadījis Ukrainas čempionātā. “Spartaka” pieteikumā atrodams Mārcis Ošs, kurš iepriekšējās trīs sezonas aizvadīja Šveices čempionātā.

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Oskars Batņa jaunajā sezonā turpinās pārstāvēt Francijas čempionāta komandu “Anglet”. Aizvadītajā sezonā viņš guva deviņus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, sakrājot 18 punktus un kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju komandā. Kopā ar Batņu spēlēs arī cits latviešu hokejists Emīls Ģēģeris, kurš aizvadīto sezonu uzsāka Rīgas “Dinamo”, bet noslēdza “Zemgale/LLU”.

Novaks Džokovičs, kurš šosezon triumfējis pirmajos trīs “Grand Slam” turnīros, paziņojis, ka piedalīsies Tokijas olimpiskajās spēlēs.

Par Latvijas basketbola līgas komandas “Valmiera Glass/ViA” galveno treneri kļuvis Edmunds Valeiko, kurš aizvadītajā sezonā bija Minskas “Tsmoki” asistents, palīdzot komandai kļūt par Baltkrievijas čempioni.

sportapils