Sports un tikai sports – Tokijā izveidotas “anti seksa” gultas

Šajā nedēļas nogalē sāksies lielākais sporta forums pasaulē – Tokijas olimpiskās spēles. Uz Japānu dosies atlēti no visas pasaules, taču organizatori ir parūpējušies, lai sportisti koncentrētos tikai uz sacensībām un nenodarbotos ar mīlas priekiem, izveidojot īpašas gultas.

Tā kā pasaulē turpina plosīties koronavīruss, arī Tokijas olimpiādē ir ļoti stingri ierobežojumi saistībā ar pulcēšanos un citām lietām. Zināms, ka olimpisko spēļu laikā sportisti mēdz satikties, lai nodarbotos ar seksu, piemēram, Rio spēlēs vidēji uz katru sportistu bija 42 prezervatīvi, kā arī bija pieejami speciāli prezervatīvu automāti.

Spēļu organizētāji centīsies izskaust mīlas priekus Tokijā, jo izveidojuši “anti seksa” gultas, kas sastāv no kartona. Maksimālais svars, ko šāda gulta var izturēt, ir 200 kilogrami, turklāt arī pie fiziskām aktivitātēm gultas sabruks, līdz ar to varēs zināt, ja kāds ir pārkāpis sociālās distancēšanās noteikumus.

Tāpat atlētiem lūgts neizmantot prezervatīvus, kas viņiem ir iedoti pirms spēļu sākuma, tā vietā tos labāk paturēt kā suvenīru par godu īpašajām Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Sportisti jau izteikuši savas raizes saistībā ar gultām, taču ražotāji sacījuši, ka visam jābūt kārtībā, ja gultā nebūs vairāk par diviem cilvēkiem. Pēc spēļu beigām gultas tiks pārstrādātas, savukārt olimpiskais ciemats tiks pārvērsts par luksusa apartamentiem.

Spēļu laikā sportisti nevarēs iegādāties alkoholu un nest to uz ciematu, tāpat arī ģimenes locekļi nevarēs doties uz sportistu dzīvesvietām. Noteikumu pārkāpšana var draudēt ar diskvalifikāciju no olimpiskajām spēlēm.

sportapils