RFS un “Riga” Konferences 2. kvalifikācijas kārtu sāk ar uzvarām, Balceram jauns līgums ar “Sharks” – aizvadītās dienas aktualitātes

RFS Konferences līgas kvalifikācijas 2. kārtu iesāka pārliecinoši, ar rezultātu 3:0 pārspējot Ungārijas otro spēcīgāko komandu “Puskas Akademia”. Visus trīs vārtus Rīgas komanda guva jau līdz 25. minūtei, turklāt divreiz precīzs bija Darko Lemajičs.

“Riga” FC arī tika pie panākuma Konferences līgas kvalifikācijas spēlē – 2:0 pret “Shkendija”. FK “Liepāja” bija vienīgā no trim komandām, kura pirmo spēli aizvadīja viesos, taču izdevās nospēlēt neizšķirti 0:0 ar Bulgārijas komandu Sofijas CSKA. Visas trīs atbildes spēles norisināsies 29. jūlijā.

Rūdolfs Balcers parakstījis jaunu līgumu ar Sanhosē “Sharks”. Sadarbība panākta uz divām sezonām, bet kopējā summa ir 3,1 miljons dolāru. Pagājušajā sezonā Balceram 41 mačs NHL un kopumā 17 (8+9) rezultativitātes punkti.

Pagājušās sezonas Latvijas čempione basketbolā “VEF Rīga” turpina komplektēt sastāvu jaunajai sezonai un vienojusies par līgumu ar Iļju Gromovu, kuram pagājušajā sezonā BK “Liepāja” komandā vidēji 12,6 punkti, 8,6 atlēkušās bumbas un 1,3 bloķēti metieni.

BK “Ventspils” komandu turpinās pārstāvēt Artūrs Ausējs, kurš bija viens no komandas līderiem aizvadītajā sezonā, izceļoties ar 15,2 punktiem, 3,2 atlēkušajām bumbām un 4,5 rezultatīvām piespēlēm.

sportapils