Hārtlija ēra noslēdzas, 3×3 izlase pirmdien tikai zaudē – aizvadītās dienas aktualitātes

Bobs Hārtlijs vairāk nebūs Latvijas hokeja izlases galvenais treneris. Viņa vietu ieņems Harijs Vītoliņš, kurš kopā ar Arti Ābolu gatavos izlasi olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, kas augusta beigās risināsies Rīgā.

Latvijas 3×3 basketbola izlase pirmdienas pirmajā spēlē zaudēja sīvākajiem konkurentiem serbiem ar 16:22, bet noslēdza dienu ar vēl vienu neveiksmi, piekāpjoties Krievijas Olimpiskās komitejas komandai ar 15:19. Izredzes izcīnīt otro vietu grupā un automātiski tikt pusfinālā joprojām ir, un šodien plkst. 12:25 mačs pret Nīderlandi.

Latvijas peldētāja Ieva Maļuka olimpisko spēļu 200 metru brīvajā stilā nekvalificējās pusfinālam un uzrādīja 24. labāko laiku no 29.

Lietuvas basketbolists Jons Valančūns vakar vakarā tika iesaistīts maiņas darījumā, jo Memfisas “Grizzlies” un Ņūroleānas “Pelicans” vienojās par spēlētāju apmaiņu, kā rezultātā lietuvietis turpmāk būs “Pelicans” basketbolists.

Japānas tenisa zvaigzne Naomi Osaka, kura WTA rangā ieņem 2. vietu, olimpisko spēļu turnīru noslēdza astotdaļfinālā, ar rezultātu 1:6, 4:6 zaudējot Marketai Vondrušovai.

sportapils