“City” ar jauno izbraukuma kreklu pievērš uzmanību ūdens problēmām

Pēc divām nedēļām sāksies jaunā Anglijas Premjerlīgas sezona. Iepriekšējās sezonas čempione Mančestras “City” šonedēļ prezentējusi izbraukuma kreklus, kuri tiks izmantoti, lai izceltu ūdens pieejamības problēmu pasaulē.

Kreklu izveidošanās procesā tika izmantota īpaša tehnika, lai samazinātu ūdens patēriņu. Jaunais spēļu krekls godina komandas globālo labdarības iniciatīvu “Cityzens Giving”, kas izmanto futbolu, lai pievērstu uzmanību un būtu pieeja drošam dzeramajam ūdenim visā pasaulē.

Uz krekla ir izvietoti ūdens pilieni, savukārt komandas un sponsoru logo izveidoti zaigojošās krāsās, kas līdzinās gaismas iedarbībai, kas plūst cauri ūdens pilieniem.

Vienam cilvēkam no trim visā pasaulē ir problemātiska piekļuva dzeramajam ūdenim, un “Cityzens Giving” kopā ar komandas oficiālo ūdens tehnoloģijas partneri “Xylem” un “PUMA” izveidojuši globālu programmu, apvienojot uz futbolu balstītu informāciju par ūdeni, sanitāriju un higiēnu, kā arī piekļuvi tīram ūdeni kopienās, kurām tas ir nepieciešams.

Mērķis ar šo kampaņu ir sasniegt 10000 jaunu cilvēku trijos kontinentos, visvairāk koncentrējoties uz Mančestru, Sanpaulu, Buenosairesu un Mumbaju. Programma sākusies ar tīra ūdens torņa izveidi Mumbajā, kas nodrošinās drošu un ilgstošu svaiga dzeramā ūdens piegādi 1800 cilvēkiem dienā.

“Mēs esam lepni, ka ar “City” izbraukuma krekliem varam pievērst uzmanību ūdens problēmām pasaulēm un izveidot platformu, kas sniedz atbalstu kopienām, kurām tas ir nepieciešams,” sacīja “City” futbola fonda direktors Toms Pičons.

sportapils