Graudiņa un Kravčenoka iekļūst 1/8finālā, “Ogrē” spēlēs Kanādas līgas MVP – aizvadītās dienas aktualitātes

Tokijas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā otro uzvaru grupā izcīnīja Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka – latvietes agrā sestdienas rītā pieveica Gaudensiju Makohu un Braksidesu Hadambi no Kenijas ar 21:6, 21:14. Latvietes iekļuva astotdaļfinālā, kas norisināsies 1. vai 2. augustā.

Latvijas vicečempione basketbolā BK “Ventspils” pavēstījusi, ka tās rindās atgriezīsies Linards Jaunzems, kuram pagājušajā sezonā “Parnu” rindās vidēji 12,4 punkti un astoņas atlēkušās bumbas. “Valmiera Glass/ViA” rindās turpinās spēlēt Ervīns Jonāts, kurš jau iepriekš bija viens no komandas līderiem, izceļoties ar 11,2 punktiem un 6,6 bumbām zem groziem.

BK “Ogre” sastāvu papildinājusi ar amerikāņu spēlētāju Breilonu Reisonu. Līgums noslēgts uz vienu sezonu, savukārt 2018. – 2019. gada sezonā Reisons Kanādas Nacionālajā basketbola līgā vidēji guva 24,2 punktus, izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas un atdeva 4,8 rezultatīvas piespēles, izpelnoties līgas MVP balvu.

Tokijas vīriešu tenisa turnīrs noslēdzies Novakam Džokovičam, kurš pusfinālā zaudēja Aleksandram Zverevam ar 6:1, 3:6, 1:6, līdz ar to serbam neizdosies pacīnīties par iespēju izcīnīt titulus visos lielākajos 2021. gada tenisa turnīros.

sportapils