Makgregors aizvadīs boksa cīņu ratiņkrēslā

Lai gan nepilnu mēnesi atpakaļ Konors Makgregors salauza kāju cīņā ar Dastinu Porjē, jau 11. septembrī viņš aizvadīs labdarības boksa cīņu, kas notiks ratiņkrēslos. Makgregora pretinieks būs komiķis Als Forans, un cīņa notiks ar cēlu mērķi, jo visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Īrijas ratiņkrēslu asociācijai. Tā kā Forans savulaik atveidojis arī Konoru, var teikt, ka ringā tiksies divi Makgregori.

“Konors piekritis būt daļa no vakara galvenās cīņas, un viņš tiksies ar Alu Foranu, kurš ir komiķis,” sacīja slavenā īru sportista treneris Džons Kavanahs. “Iepriekš Forans ir atdarinājis Konoru, tāpēc var teikt, ka cīnīsies divi Makgregori, kas man šķiet visai smieklīgi.”

“Jau vairākus gadus viņš ir vakara galvenā zvaigzne, bet, neskatoties uz to, kas pēdējā laikā noticis, Konors piekrita piedalīties boksa cīņai ratiņkrēslā.”

Treneris tāpat noliedza jebkādas runas, ka Makgregors varētu beigt UFC karjeru. “Viņš patiesi to mīl un grūti iedomāties, ka viņš nevēlētos atgriezties un to darīt vēlreiz, turklāt viņš bija uzņēmis fantastisku ritmu.

Makgregoram paliks 33 gadi, kas, manuprāt, ir pīķa vecums, jo šajā vecumā satiekas gan spēks, gan izturība, gan mentālais un fiziskais briedums. Domāju, ka mums vēl ir pāris gadi priekšā.”

sportapils