Palameika šķēpmešanas finālā, hokeja izlasei varētu palīdzēt 3 NHL spēlētāji – aizvadītās dienas aktualitātes

Tokijas olimpisko spēļu šķēpmešanas kvalifikācijā Madara Palameika aizmeta šķēpu 60,94 metrus tālu un iekļuva finālā, savukārt Anete Kociņa (58,84) un Līna Mūze (57,33) neiekļuva finālā, paliekot attiecīgi 21. un 26. vietā.

Cīkstone Anastasija Grigorjeva svara kategorijā līdz 62 kilogramiem piekāpās galvenajai favorītei Aisulū Tinibekovai no Kirgizstānas, taču latvietei ir izredzes iekļūt bronzas turnīrā.

Latvijas hokeja izlase uzsākusi gatavošanos 2022. gada ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, kas Rīgā norisināsies no 26. līdz 29. augustam. Uz pirmajiem treniņiem ieradušies 14 hokejisti, bet Sportacentrs.com vēsta, ka valstsvienībai palīdzēs arī trīs NHL hokejisti – Zemgus Girgensons, Rūdolfs Balcers un Teodors Bļugers.

Anastasija Sevastova piedzīvoja zaudējumu Sanhosē turnīra 1. kārtā, atzīstot Petras Martičas pārākumu ar 3:6, 3:6.

Ja “Riga” FC izdosies pārvarēt UEFA Konferences līgas kvalifikācijas 3. kārtu, tad cīņā par grupu turnīru Latvijas čempione tiksies ar Bratislavas “Slovan” un Gibraltāra “Red Imps” pāra zaudētāju, bet RFS panākuma gadījumā spēlēs pret labāko komandu duelī starp Polijas “Rakow” un Krievijas “Rubin”.

Latvijas izlases basketbolists Rolands Freimanis vienojies par līgumu ar Krievijas komandu “Nizhny Novgorod”, kas spēlē gan VTB līgā, gan FIBA Čempionu līgā. Pagājušā sezona latvietim bija labākā karjerā, jo VTB līgā viņam vidēji 17,8 punkti, 5,5 atlēkušās bumbas un 1,4 rezultatīvas piespēles, iegūstot arī labākā rezervista balvu.

Verners Kohs, kurš pagājušajā sezonā spēlēja “VEF Rīga”, karjeru turpinās BK “Liepāja”. Latvijas-Igaunijas līgā aizvadītajā sezonā Koham vidēji spēlē 7,4 punkti un 2,7 bumbas zem groziem.

sportapils