Graudiņa un Kravčenoka spēlēs par bronzu, Grigorjevai dalīta 5. vieta – aizvadītās dienas aktualitātes

Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Tokijas OS pludmales volejbola turnīra pusfināla mačā zaudēja Brazīlijas pārstāvēm Mariafei Artačo un Talikai Klensijai ar 0-2, tādējādi 6. augustā plkst. 4:00 cīnīsies par bronzas medaļām pret Joannu Heidrihu un Anuku Veržē-Deprē.

Cīņā par trešo vietu brīvās cīņas turnīrā svara kategorijā līdz 62 kilogramiem Anastasija Grigorjeva zaudēja Ukrainas sportistei Irinai Koļadenko ar 1:3, iegūstot dalītu piekto vietu.

Kristaps Neretnieks ar zirgu “Valour” konkūra disciplīnas finālā saņēma 13 soda punktus, galarezultātā iegūstot 23. vietu 30 sportistu konkurencē.

Airētājs Roberts Akmens smaiļošanas sacensību finālā 200 metru distancē izcīnīja astoto vietu, līdz medaļām atpaliekot par 0,812 sekundēm.

Futbola Virslīgā trešdien divus vārtus guva Dodo, un tas palīdzēja FK “Liepāja” ar rezultātu 2:1 pirmo reizi sezonā pārspēt “Valmiera” FC.

BK “Ventspils” papildinājusi sastāvu ar lietuviešu spēlētāju Denisu Krestiņinu, kurš aizvadītajā sezonā spēlē “Siauliai” komandā, vidēji gūstot 3,6 punktus un izcīnot 2,2 atlēkušās bumbas. Savulaik Krestiņins spēlējis tādās Latvijas komandās kā “Barons”, “Jelgava” un “Jūrmala”.

sportapils