Neimārs atvaļinājumā: cilvēki pārsteigti par viņa fizisko formu

Eiropas spēcīgākajās futbola līgās pamazām sāksies jaunās sezonas, taču vēl ir futbolisti, kuri izbauda atpūtu pirms lielā darba cēliena. Viens no tādiem ir Neimārs, kurš vēl negatavojas futbola mačiem, ko var redzēt arī pēc viņa fiziskās formas, jo cilvēki runā par viņa nelielo vēderu.

Pagājušajā svētdienā Parīzes “Saint-Germain” aizvadīja Francijas Superkausa spēli, bet jau sestdien uzsāks Francijas līgas sezonu. Komandai iepriekš nevarēja palīdzēt vairākas zvaigznes, ieskaitot Neimāru, kurš atpūšas pēc aizvadītā “Copa America” turnīra, kurā Brazīlija finālā zaudēja Argentīnai. Zināms, ka Neimārs nepiedalīsies arī nedēļas nogales spēlē.

Tāpat kā Lionels Mesi un Luiss Svaress, arī Neimārs atpūšas Ibizā, daudz ko nedarot un vienkārši izbaudot labo laiku. Fotogrāfiem izdevies iemūžināt brazīlieti fotogrāfijās, un tajās futbolists izskatās ar lieko svaru, par ko liecina uzaudzētais vēderiņš.

Ātri vien fotogrāfijas izplatījās sociālajos tīklos, vairākiem cilvēkiem salīdzinot Neimāru ar citiem brazīliešiem Ronaldo un Ronaldinju, kuriem bija problēmas ar lieko svaru profesionālās karjeras laikā. Tāpat Neimāru salīdzināja ar Mesi, kurš ir par pieciem gadiem vecāks, taču ir krietni labākā fiziskajā formā.

Skaidrs, ka sportisti ir tikai cilvēki un starpsezonā var atpūsties, jo priekšā gara un grūta sezona. Nav šaubu, ka Neimārs ātri atgūs savu labāko fizisko formu un palīdzēs Parīzes komandai cīnīties par Francijas līgas un Čempionu līgas titulu.

sportapils