“Ātri un bez žēlastības” – fani izpērk Mesi PSG kreklus

Otrdienas vakarā oficiāli tika paziņots tas, par ko tika runāts iepriekšējās dienās jeb Lionels Mesi kļuva par Parīzes “Saint-Germain” spēlētāju. Līdz ar pievienošanos komandai līdzjutēji varēja iegādāties futbolista kreklus, kas tika izpirkti ļoti ātri.

Jau otrdienas pēcpusdienā “Saint-Germain” sociālajos tīklos sāka parādīties video par jauna spēlētāja pievienošanos un varēja saprast, ka runa ir par Mesi. Ik pa laikam tika publicēti video, bet oficiāli par sadarbības noslēgšanu Francijas klubs pavēstīja nedaudz pirms pusnakts pēc Latvijas laika.

Oficiālajā komandas veikalā uzreiz bija iespējams iegādāties arī Mesi kreklu, un viņš spēlēs ar numuru 30. Jau iepriekš vēstījām, ka Francijas čempionāta noteikumi paredzēja, ka ar šo numuru var spēlēt tikai vārtsargi, taču līgas vadībai neesot problēmas ar to, ka uz argentīnieša muguras būs numurs 30.

Fanu interese bija tik liela, ka nepagāja ilgs laiks, kad visi krekli tika izpirkti. Tiek ziņots, ka bija nepieciešamas tikai aptuveni 30 minūtes, lai parādītos paziņojums, ka vairāk piedāvājumā nav neviena Mesi krekla, kura cena bija nepilni 108 eiro. Jāsaka, ka klubs bija gatavs šādai situācijai, jo šobrīd visi interesanti atkal var tikt pie kāda no Mesi PSG krekliem.

Mesi un “Saint-Germain” sadarbība būs uz vismaz divām sezonām ar iespēju pagarināt arī uz trešo. Pēc nodokļu nomaksas spēlētājs saņems 35 miljonus eiro, kas padarīs viņu par dārgāko komandas futbolistu, turklāt par pievienošanos vien Mesi kontā ienāks vēl aptuveni 25 miljoni.

Līgumā esot iestrādāts punkts, kas nosaka, ka Mesi prioritāte ir Argentīnas izlase tādos gadījumos, kad oficiālās un pārbaudes spēles būtu vienā laikā. Tāpat Argentīnas pārstāvjiem būšot pieeja “Saint-Germain” treniņu centram.

sportapils