Sevastova zaudē jau 1. kārtā, latviešu hokejisti pievienojas KHL komandām – aizvadītās dienas aktualitātes

Anastasija Sevastova pirmo reizi četrās savstarpējās spēlēs zaudējusi ASV tenisa pārstāvei Koko Gofai, atzīstot viņas pārākumu Monreālas turnīra 1. kārtā ar 1:6, 4:6. Aļona Ostapenko dubultspēļu turnīrā kopā ar Dajanu Jastremsku pieveica Oseanu Dodānu un Kamillu Rahimovu ar 4:6, 6:4, 12:10.

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Rihards Bukarts karjeru turpinās KHL komandā Vladivastokas “Admiral”, kas iepriekšējo sezonu izlaida, vēsta Sportacentrs.com. Pagājušajā sezonā, pārstāvot Rīgas “Dinamo”, Bukartam 33 spēlēs 17 punkti (11+6).

Vēl viens latviešu hokejists pievienojies KHL komandai, un tas ir Mārtiņš Dzierkals, kurš panācis vienošanos ar Pekinas “Kunlun Red Star”. Dzierkalam “Dinamo” rindās pagājušajā sezonā 52 spēļu laikā 10 vārti un 14 rezultatīvas piespēles.

Tas ir noticis jeb Lionels Mesi oficiāli pievienojies Parīzes “Saint-Germain”! Vakar Francijas smagsvars paziņoja par līguma noslēgšanu uz divām sezonām, un Mesi katru sezonu saņemšot aptuveni 35 miljonus eiro, kā arī bonusu par līguma parakstīšanu 25 miljonu apmērā.

Dalasas “Mavericks” oficiāli pavēstījusi, ka noslēgusi jaunu līgumu ar komandas līderi Luku Dončiču. Vienošanās, kas stāsies spēkā no nākamās sezonas, panākta uz pieciem gadiem par kopējo summu 207 miljoni ASV dolāru.

sportapils