Kamila Džordži – tenisiste, kurai mode patīk vairāk nekā teniss

Aizvadītajā svētdienā Kanādas pilsētā Monreālā karjeras lielāko titulu izcīnīja Itālijas tenisa spēlētāja Kamila Džordži, kura finālā pieveica Karolīnu Pliškovu. Interesanti, ka Džordži, lai gan ir profesionāla tenisiste, citus dāmu mačus neskatās.

Kopumā Džordži izcīnījusi trīs titulus, pie pirmā tiekot 2014. gadā. Viņa aizvada ļoti labu periodu, jo uzvarējusi pēdējās 16 no 20 spēlēm, turklāt septiņos no astoņiem mačiem izdevies pārspēt ranga TOP 20 spēlētājas. Pēdējo trīs sezonu laikā kopā viņai bija sešas uzvaras pret labākajām 20 tenisistēm.

Itāliete zināma ar ātru un agresīvu tenisu, taču tagad viņa ļoti labi tiek galā ar uzdevumu, kas traucē katram agresīvajam spēlētājam, – atrast balansu starp vēlmi uzbrukt un nepieļaut kļūdas. “Mēs mazliet pamainījām manu spēli, taktiku un stratēģiju. Ļoti svarīgi saprast, kad vajag dot virsū un kad apstāties. Tas dod lielāku variēšanu, un tas ir svarīgi.”

Ar savu paziņojumu Džordži pārsteidza 2018. gadā, kad Vimbldonā viņa sasniedza ceturtdaļfinālu un gaidīja mačs ar Serēnu Viljamsu. Tika uzdots jautājums par gatavošanos spēlei, uz ko Džordži atbildēja: “Esmu labā formā, rādu labu tenisu un koncentrēšos uz sevi. Es nesekoju tenisam kopumā un sieviešu mačiem it īpaši.”

Šobrīd sociālajos tīklos ir populāri GIF attēli ar tekstu “Es nesekoju tenisam”, kas tiek izmantoti brīžos, kad faniem kaut kas nepatīk saistībā ar šo sporta veidu.

Džordži krietni lielāku uzmanību pievērš modei. “Mode vienmēr bijusi mana galvenā mīlestība. Man patiesi patīk sports, bet es labprātāk izvēlos modes pasauli. Šī ir slimība, kas mani piemeklējusi jau kopš bērnības,” atzīst sportiste. Modes mīlestību viņa ieguvusi no mātes, kas ir dizainere. Lielāko daļu karjeras Džordži pavadīja bez apģērba sponsora, jo viņa spēlēja tērpos, ko dizainēja māte.

Šosezon sportiste paziņoja par sadarbību ar zīmolu “Giomila”, tiesa, loģiski saprotams, ka nosaukums radies no viņas uzvārda un vārda savienojuma. Par sadarbību gan tika paziņots tādā pašā stilā, kā tas būtu ar jebkuru citu zīmolu. “Drēbes tiek veidotas sievietēm, kuras spēj apvienot jutekliskumu ar stilu,” vēstīja uzņēmums.

sportapils