Ostapenko pārspēj Slovēnijas pirmo numuru, “Dinamo” budžets aptuveni 12-13 miljoni – aizvadītās dienas aktualitātes

Aļona Ostapenko iesākusi Sinsinati turnīru ar uzvaru pār Slovēnijas labāko tenisisti Tamāru Zidanšeku – 7:5, 6:1. Latvietei šajā turnīrā bija trīs zaudējumu sērija, turklāt pie panākuma bija izdevies tikt tikai vienreiz. Otrajā kārtā Ostapenko spēlēs pret Dženiferu Breidiju.

Pirmdien norisinājās Rīgas “Dinamo” preses konference, kurā tika pavēstīts, ka kluba budžets gaidāmajā sezonā būs aptuveni 12-13 miljoni eiro, spēles varēs apmeklēt skatītāji, kuriem ir COVID-19 sertifikāts, kamēr galvenais treneris Sergejs Zubovs pozitīvi izteicās par nodrošinātajiem apstākļiem un sastāva komplektāciju.

Dalību NBA Vasaras līgā noslēdzis Jānis Timma, kuram pēdējām mačā, laukumā pavadot 21:10 minūtes, desmit punkti, trīs atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, pārtverta bumba, kļūda un piezīme.

Futbola Virslīgā “Valmiera” FC pārliecinoši tika galā ar FK “Metta”, sagraujot pretiniekus ar 4:0. Trīs vārtus uzvarētājiem guva Ibrahīms Sovs, kamēr četras rezultatīvas piespēles Raimondam Krollim.

FIA pasaules rallija čempionāts (WRC) piedāvā Latvijai rīkot WRC posmu 2024. gadā. Šobrīd jau uzsākts darbs ar daudzām institūcijām, lai saprastu par posma ieguvumiem, tehniskajām un finansiālajām iespējām.

Mārtiņš Laksa jaunajā sezonā spēlēs Ungārijā, pievienojoties “Alba Fehervar” komandai. Pagājušajā sezonā Laksa spēlēja gan Polijas čempionātā, gan ACB līgā, turklāt Polijā viņš kļuva par precīzāko tālmetienu izpildītāju.

BK “Ogre” savās rindās saglabājusi vēl vienu pērnās sezonas basketbolistu, un tas ir Kristaps Dārgais. Basketbolistam pagājušajā sezonā vidēji mačā 12 punkti, 8,5 atlēkušās bumbas un 3,1 rezultatīva piespēle.

sportapils